Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά Φασουλή: «Το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι»

Εκνευρίστηκε με τις δηλώσεις του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά Φασουλή: «Το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι»

Μεγάλο εκνευρισμό έχει προκαλέσει η δήλωση του Σταμάτη Φασουλή για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά ηθοποιούς και σκηνοθέτες. Έξαλλος μάλιστα, έγινε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή Happy Day, ανέφερε να καθίσουμε φρόνιμα και να σταματήσουν οι πρωινές εκπομπές να αναπαράγουν το θέμα των καταγγελιών.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τον Φασουλή

Λιάγκας κατά Φασουλή Πρωινό

«Στο νομικό δίκαιο υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αν υπάρχει επίσημη καταγγελία, γιατί το ΣΕΗ είναι ένας φορέας, μπορούμε να πούμε το όνομα. Αν όμως οι ίδιες οι καταγγέλλουσες διά του δικηγόρους τους επιλέγουν να μην δημοσιοποιήσουν τη καταγγελία, εμείς τι είμαστε;

Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα κύριε Φασουλή, δεν είμαστε τηλεδικαστήριο. Ακολουθούμε κανόνες δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Βγαίνουν οι ηθοποιοί και λένε ότι γίνονται τηλεδικαστήρια, τελικά να αποφασίσουν οι ηθοποιοί αν θέλουν να σπάσει όλο αυτό ή αν θέλουν να τα κουκουλώσουν πάλι. Εμείς το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι», σχολίασε.

Κατά του Φασουλή ξέσπασε και η Σοφία Μουτίδου

«Καθίστε φρόνιμα”. Κύριε Φασουλή καθίστε εσείς φρόνιμα, εμάς βράζει το αίμα μας ακόμα. Μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς και ειδικά προστακτικές που έχουν να κάνουν με ευνουχισμό, ησυχία και κουκούλωμα. “Το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό” είπε ο Σταμάτης Φασούλης.

Εννοείτε κύριε Φασουλή. Πιστεύετε ότι σπουδάσαμε θέατρο για να μας πιάνουν τα β@@@ και τους κ@@ους; Για να μας βρίζουν; Όχι, δεν θα κάτσουμε φρόνιμα. Παραπέμπετε τον κόσμο στη δικαιοσύνη. “Ποιος ζήτησε τη γνώμη των social media. Τα social media να σας ενημερώσω είναι ένα μέσο στο οποίο έχει ο κάθε άνθρωπος δικαίωμα πρόσβασης. Μην υποτιμάτε το κοινό που παρακολουθεί τις παραστάσεις σας.

Από τα social μας ζητάτε να μας προωθήσουμε τις παραστάσεις μας. Τώρα από τα social ήρθε η ώρα να βγάλουμε κάποιους ανθρώπους. (…)

Και επίσης κύριε Φασουλή δεν έχουμε όλη την τύχη να έχουμε τη δική σας ζωή. Δεν έχουμε ένα καμαρίνι σαν μικρό πεντάστερο ξενοδοχείο με μόνιμες προδιαγραφές. Εμείς φτιάχνουμε τα καμαρίνια μας για έξι μήνες, δεν τα φτιάχνουμε για μια ζωή. Δεν είμαστε παράγοντες, ούτε αφεντικά, ούτε υπάλληλοι».