Αντωνία Καούρη: Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Τον αποκάλυψε η ίδια στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντωνία Καούρη: Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Η Αντωνία Καούρη, αν και φαβορί του φετινού The Voice αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το μουσικό σόου με την ίδια να αποκαλύπτει τον λόγο.

Η Αντωνία Καούρη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην σκηνή του The Voice απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για την εξαιρετική φωνή της όσο και για την εντυπωσιακή της παρουσία, μάλιστα από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το φαβορί του The Voice!

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στα battles όπου κέρδισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του The Voice, η καλλιτέχνιδα αναγκάστηκε να διακόψει την συμμετοχή της στο δημοφιλές παιχνίδι, δεδομένου ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Η ίδια αν και ασυμπτωματική στην αρχή ,ο ιος ανιχνεύθηκε σε εξέταση ρουτίνας, που πλέον επιβάλλονται για την ασφάλεια όλων. Αν και ιδιαίτερα λυπημένη για την απουσία της από τα live του The Voice, ανακοίνωσε μέσω των social media της ότι βρέθηκε θετική στον ιό, που έχει μονοπωλήσει την προσοχή μας τους τελευταίους μήνες, δίνοντας χιουμοριστικό χαρακτήρα. Δείτε εδώ στο μεταξύ, την λαμπερή εμφάνισή της Δούκισσα Νομικού στο πρώτο live του The Voice!

 Αντωνία Καούρη Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

The Voice Highlights (29/1): Η νέα εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού και οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση

Ακόμα ένα επεισόδιο του The Voice έφτασε χθες βράδυ (29/1) στο τέλος του και εμείς έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights. Από τη νέα λαμπερή εμφάνιση που έκανε η Δούκισσα Νομικού στους παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Η παρουσιάστρια έκανε την πρεμιέρα της την Πέμπτη στο μουσικό show και έτσι χθες, πιο χαλαρή και εξοικειωμένη, απόλαυσε με το παραπάνω το live.

Μάλιστα, για ακόμα μία φορά, κατάφερε να εντυπωσιάσει με το look της αφού φόρεσε ένα ροζ σύνολο me crop top και παντελόνι.

The Voice Δούκισσα

Λίγο μετά την εμφάνιση δύο παικτών, η Δούκισσα Νομικού, δεν δίστασε να πει με χιούμορ πως δεν της αρέσει και πολύ που οι διαγωνιζόμενοι είναι τόσο νεαροί στην ηλικία.

«Παραλίγο να κλάψω και με τη δική σου ερμηνεία πίσω στα παρασκήνια. Πολύ μικρός είσαι κι εσύ. Πού με φέρατε εδώ με τόσο μικρούς παίκτες; Πραγματικά αρχίζω και συγχύζομαι», είπε με γερή δόση χιούμορ η Δούκισσα Νομικού.

Οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση του The Voice:

Οι επόμενοι επτά που πέρασαν στον ημιτελικό είναι οι εξής:

Μαρσελίνο Σερίφι

Κατερίνα Μπαταλογιάννη

Καλένα Κτίστη

Κωνσταντίνος Κρομμύδας

Λία Μίχου

Ειρήνη Περικλέους

Αλεξάνδρα Σιέτη