Οι πρώτες δηλώσεις του Μικρούτσικου μετά την σύλληψη του - «Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων»

Το δημόσιο ξέσπασμα του μετά την χθεσινή του περιπέτεια με την αστυνομία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Οι πρώτες δηλώσεις του Μικρούτσικου μετά την σύλληψη του - «Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην Πόπη Παπαδοπούλου και το T-Live αναφορικά με την χθεσινή του σύλληψη.

Σούσουρο δημιουργήθηκε μετά τη σύλληψη του γνωστού παρουσιαστή και της σύντροφος του, Έλενα Μαστραγγελή το απόγευμα της Πέμπτης μετά από τυχαίο έλεγχο στο Περιστέρι.

Όπως έγινε γνωστό, εκκρεμούσε εις βάρους του γνωστού παρουσιαστή ερήμην του υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης, ενώ η σύντροφος του είχε παλιές δικαστικές εκκρεμότητες και έτσι το ζευγάρι χρειάστηκε να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα όμως να αφεθούν λίγο μετά ελεύθεροι.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν μίλησε στην Πόπη Παπαδοπούλου για το T-Live και είπε χαρακτηριστικά:

«Το ’12 κάποιος πικραμένος νόμιζε ότι τον έβριζα. Έχω πάει 35 φορές σε δικαστήρια πικραμένων που αυτά που έλεγα γενικά για τη ζωή και αυτά, νόμιζαν ότι τους βρίζω, δηλαδή εξύβριση και προφανώς τα χαρτιά δεν μου ήρθαν ποτέ από κοντά, δικάστηκα ερήμην, υπήρχε ένα καταδικαστικό, κάνανε έλεγχο, το είδαν σαν εγγεγραμμένο, πήγα το έλυσα, βρίσκομαι αυτήν την στιγμή σε έναν φίλο μου εδώ πέρα που είχα να τον δω χρόνια και μιλάμε και πίνουμε καφέ».

Οι πρώτες δηλώσεις του Μικρούτσικου μετά την σύλληψη του

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Επίθεση" στην παραγωγή του Big Brother - «Μη με αναγκάζεις να...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και έκανε μια απίστευτη "επίθεση" στο Big Brother αποκαλύπτοντας μια σειρά από λάθη που έκανε η παραγωγή και δεν επέτρεψαν στο reality να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε.

Λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό όπου η Άννα Μαρία βγήκε νικήτρια και οι πανηγυρισμοί της ήταν έξαλλοι, ο παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια.

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζει βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία».