Συνελήφθη ο Αντρέας Μικρούτσικος

Το ένταλμα σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Συνελήφθη ο Αντρέας Μικρούτσικος

Το απόγευμα της Πέμπτης ο παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος και σύντροφος του Ελένη συνελήφθησαν στην περιοχή του Περιστερίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκρεμούσαν εις βάρος του παρουσιαστή εντάλματα σύλληψης. Το ένταλμα που αφορούσε τον κ. Μικρούτσικο σχετιζόταν με ερήμην καταδίκη για δυσφήμιση, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό του το ένταλμα είχε να κάνει με οικονομικές παραβάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σταμάτησαν το όχημα του παρουσιαστή για τυπικό έλεγχο. Μέσα από το τερματικό της αστυνομίας κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης και των δύο.

Όπως προέκυψε τόσο ο κ. Μικρούτσικος όσο και η σύντροφός του δεν είχαν πληρώσει το πρόστιμο προκειμένου να σβήσει η ποινή τους με αποτέλεσμα να εκκρεμούν σε βάρος τους τα εντάλματα σύλληψης.

Οι ίδιοι φέρεται να αγνοούσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους δικαστικές αποφάσεις. Πάντως, το ζήτημα αναμένεται να διευθετηθεί και ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα επιστρέψει τις επόμενες ώρες στο σπίτι του. Στο μεταξύ, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έριξε τα καρφιά του για τον ΣΚΑΙ!

 Συνελήφθη ο Αντρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος: Θα παρουσιάσει τη «Στιγμή της αλήθειας»

Μία τεράστια τηλεοπτική ανατροπή πρόκειται να παρακολουθήσουμε σε λίγο καιρό, αφού όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση της «Στιγμής της Αλήθειας».

Πρόκειται για το παιχνίδι στο οποίο η Ευγενία Μανωλίδου μας συστήθηκε στη μικρή οθόνη, μέσω μιας εκπομπής, όπου με μια σειρά από άβολες έως και εξευτελιστικές ερωτήσεις έφερνε σε δύσκολη θέση το διαγωνιζόμενο και τους συγγενείς του και τέσταρε τις αντοχές του, για να φτάσει στο σημείο να πάρει ένα σημαντικό ποσό, έχοντας περάσει νωρίτερα, παράλληλα, από έναν ανιχνευτή ψεύδους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμφώνησε πριν από μερικές μέρες με τον Νίκο Κοκλώνη και την "Barkingwell Media" χωρίς ωστόσο να γίνει γνωστή η εκπομπή που θα αναλάβει.

Το πρωινό του Open ανέφερε πως ο παραγωγός εξετάζει την περίπτωση της Στιγμής της Αλήθειας, ωστόσο πρώτα θα πρέπει να γίνουν ορισμένες διαδικασίες που αφορούν το νομικό κομμάτι. Το μόνο σίγουρο ωστόσο είναι πως πρόκειται για ένα πρότζεκτ, το οποίο ταιριάζει "γάντι" στον Ανδρέα Μικρούτσικο.