Κατερίνα Καινούργιου για την αυξητική στήθους: «Όλες μου οι κινήσεις είναι πάντα πλαστικές»

Το σχόλιο της στον αέρα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου για την αυξητική στήθους: «Όλες μου οι κινήσεις είναι πάντα πλαστικές»

Η Κατερίνα Καινούργιου απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, μιας και αναφέρθηκε στην αυξητική στήθους που έχει κάνει.

Το πρωί της Παρασκευής, η λαμπερή παρουσιάστρια εμφανίστηκε με ένα άκρως εντυπωσιακό σύνολο, κάτι που όλοι έσπευσαν να σχολιάσουν, το ίδιο βέβαια έκανε και εκείνη μόλις είδε το μπούστο της στο μόνιτορ της εκπομπής.

Η Κατερίνα λοιπόν, είδε το πλούσιο ντεκολτέ της και επειδή εκείνη την ώρα συζητούσαν για το Survivor θυμήθηκε αμέσως την Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την οποία όλοι φυσικά οι άντρες είχαν πάθει πλάκα. Την συγκεκριμένη παίκτρια μάλιστα, είχε ρωτήσει ο Αλέξης Παππάς αν το στήθος της είναι αληθινό με την ίδια να απαντά πως έχει κάνει αυξητική στήθους!

Με αφορμή αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μακάρι να έρθει εδώ η Ελίζαμπεθ να μας πει για το… Σήμερα κάπως περίεργα τα βλέπω…»! με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να προσθέτει: «Οι δικές σου κινήσεις είναι πλαστικές και ευχάριστες»!

Έτσι, η παρουσιάστρια καθώς είναι αρκετά ακομπλεξάριστη απάντησε ανοιχτά και με ειλικρίνεια: «Πάντα πλαστικές σε εμένα» αναφερόμενη την πλαστική στο στήθος της.

Κατερίνα Καινούργιου αυξητική στήθους

Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλήθηκε ο μπαμπάς της από το ντεκολτέ - «Aν δεν σου αρέσει, ζάπινγκ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή Ευτυχείτε, φόρεσε ένα μαύρο - ριγέ κοστούμι με βαθύ και αποκαλυπτικό ντεκολτέ το οποίο...ενόχλησε τον πατέρα της.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής η παρουσιάστρια πήρε τα κολακευτικά σχόλια του συνεργάτης της Γρηγόρη Γκουντάρα ο οποίος της είπε χαρακτηριστικά «Δεν ξέρω πού να πρωτοκοιτάξω, πάνω ή κάτω». Δείτε ωστόσο το νέο μέλος την οικογένειας της.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο πατέρας της, της έστελνε μηνύματα για την εμφάνιση της με την Κατερίνα να κάνει το εξής σχόλιο: «Μπαμπά μου αν δεν σ΄αρέσει... ζάπινγκ».

κατερίνα καινολυργιου