The Voice: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός

Μια ανάσα πριν την νίκη οι 14 διαγωνιζόμενοι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
The Voice: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε στο ΣΚΑΙ τον μεγάλο ημιτελικό του The Voice of Greece και σίγουρα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Οι 14 παίκτες που έχουν καταφέρει να προκριθούν στον ημιτελικό θα βάλουν τα δυνατά τους για να ερμηνεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τραγούδι της επιλογής τους.

Ωστόσο, μόνο οκτώ θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό! Η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice.

Οι τέσσερις coaches και κριτές Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά έχουν προετοιμάσει τους δικούς τους τραγουδιστές με τον καλύτερο τρόπο, με το κοινό όμως να παίρνει την τελική απόφαση.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον ημιτελικό θα δούμε τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι.

Ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου συμμετέχουν από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η Έλενα Παπαρίζου θα παρακολουθήσει να διαγωνίζονται από την ομάδα της οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό συμμετέχουν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους. Δείτε εδώ στο μεταξύ, την λαμπερή εμφάνισή της Δούκισσα Νομικού στο πρώτο live του The Voice! Στο Social Media Room του The Voice of Greece θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.

The Voice Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός

Αντωνία Καούρη: Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice

Η Αντωνία Καούρη, αν και φαβορί του φετινού The Voice αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το μουσικό σόου με την ίδια να αποκαλύπτει τον λόγο.

Η Αντωνία Καούρη από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην σκηνή του The Voice απέσπασε θετικά σχόλια τόσο για την εξαιρετική φωνή της όσο και για την εντυπωσιακή της παρουσία, μάλιστα από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το φαβορί του The Voice!

Λίγες μέρες μετά την εμφάνιση της στα battles όπου κέρδισε το εισιτήριο για τον ημιτελικό του The Voice, η καλλιτέχνιδα αναγκάστηκε να διακόψει την συμμετοχή της στο δημοφιλές παιχνίδι, δεδομένου ότι βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Η ίδια αν και ασυμπτωματική στην αρχή ,ο ιος ανιχνεύθηκε σε εξέταση ρουτίνας, που πλέον επιβάλλονται για την ασφάλεια όλων. Αν και ιδιαίτερα λυπημένη για την απουσία της από τα live του The Voice, ανακοίνωσε μέσω των social media της ότι βρέθηκε θετική στον ιό, που έχει μονοπωλήσει την προσοχή μας τους τελευταίους μήνες, δίνοντας χιουμοριστικό χαρακτήρα.

 Αντωνία Καούρη Ο λόγος που αποχώρησε από το The Voice