Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει τρίτος σκηνοθέτης που καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν»

«Και παιδιά από το Καφέ της Χαράς, έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης»

Χάρης Ρώμας: «Υπάρχει τρίτος σκηνοθέτης που καλεί αγόρια και τους λέει να αυνανιστούν»
News 05.02.2021 14:16
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Χάρης Ρώμας μίλησε για το Καφέ της Χαράς - σήμερα θα δούμε ένα απίστευτο επεισόδιο - αλλά και για τις καταγγελίες στο χώρο της υποκριτικής σκηνής.

«Και παιδιά από τη σειρά, μου έχουν δηλώσει ότι έχουν υπάρξει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Αυτά τα παιδιά, εμείς τα προστατεύσαμε και είναι μεγάλη χαρά για εμένα να τα ακούω να μου λένε πόσο καλά περάσανε στη συνεργασία μας και πόσο καλά αισθάνονται με αυτή την πατρική φροντίδα που τους δείχνω», εξομολογήθηκε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Χάρη Ρώμα για τον τρίτο σκηνοθέτη

«Υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης ο οποίος καλεί αγόρια και τους λέει πώς θα πρέπει να ελευθερωθείτε και διάφορες αηδίες, θα πρέπει να μείνετε γυμνοί και να αυνανιστείτε».

Και συμπλήρωσε: «Ο Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος κάνει τον παππά στη σειρά με ρώτησε για το όνομα του σκηνοθέτη και τότε αντιλήφθηκε πως πρόκειται για εκείνον ο οποίος καλούσε αγόρια προκειμένου να αυνανιστούν μπροστά του. Όλη την ιστορία μου την είπε...»

Ρώμας καταγγελίες Πρωινό

Η δήλωση για τον Γιώργο Κιμούλη

«Μπορεί ο Γιώργος Κιμούλης να είναι ο καλύτερος ηθοποιός. Είναι αρκετό αυτό για να δώσεις συγχωροχάρτι όταν βγαίνει σωρεία ανθρώπων και τον καταγγέλλει;», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ακόμα και ο πιο δύσπιστος αρχίζει να καταλαβαίνει ότι εδώ κάτι συμβαίνει. Εδώ μιλάμε για διασταυρωμένες καταστάσεις, ακούς 17 άτομα, ο άλλος 100.

Αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι αυτοί το πληρώνουν με έναν διασυρμό. Κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά στην ηλικία αυτών των ανθρώπων που τους κατηγορούν για κακοποίηση. Υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από αυτό; Να ξέρεις ότι το παιδί σου είναι μια νέα ηθοποιός -εξαιρετική από ό,τι ακούω στην περίπτωση κάποιου-, τι θα έκανε ο συγκεκριμένος αν πήγαινε το παιδί αυτό και του έλεγε ότι μου φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο; Ο συγκεκριμένος, επειδή ευαγγελίζεται και τσαμπουκάδες, θα πήγαινε και θα τα είχε κάνει λαμπόγυαλο! Γιατί; Γιατί μπορεί! Κάποιοι άλλοι δεν μπορούν.

Ένας άλλος που μόνος του βγήκε και είπε «Είμαι ο καλύτερος της γενιάς μου»! Αυτό τους έφαγε! Αυτή η έπαρση. Η έπαρση είναι κακός οδηγός γιατί σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορείς να κάνει το οτιδήποτε. Πληρώνουν ήδη και έτσι πρέπει να γίνει.

Οφείλουμε να τα προστατεύσουμε αυτά τα παιδιά. Ας είναι (σ.σ. οι καταγγελλόμενοι ηθοποιοί) αποδεκτοί από τον κόσμο. Οι πράξεις αυτές δεν μπορούν να είναι αποδεκτές. Δεν μπορείς να ακρωτηριάζεις τα συναισθήματα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων. Ακούω "με ξέρετε 35 χρόνια". Σε ξέρουμε ναι, τη μία πλευρά. Την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν την ξέρουμε χρόνια;».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: Καλεί την Σοφία Μουτίδου στην επόμενη σειρά του - "Να της βρούμε ένα ρόλο..."

O Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα δεχόταν σε σειρά του παίκτη από ριάλιτι

Share