Το Καφέ της Χαράς (5/2): Η Βάλια αποφασίζει να φύγει από το χωριό λόγω του Ιάσονα

Εκείνος προσπαθεί να την κάνει να μείνει με βίαιο τρόπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το Καφέ της Χαράς (5/2): Η Βάλια αποφασίζει να φύγει από το χωριό λόγω του Ιάσονα

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο αποψινό (5/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Το Καφέ της Χαράς. Η Βάλια αποφασίζει να φύγει οριστικά από το χωριό λόγω της άφιξης του Ιάσονα, ωστόσο εκείνος προσπαθεί να την πείσει να μείνει.

Αυτά θα δούμε απόψε (5/2) στο Καφέ της Χαράς

Η ένταση ανάμεσα στη Βάλια και τον Ιάσονα αυξάνεται, καθώς μαθαίνουμε ότι την είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά στο παρελθόν. Κι ενώ η Βάλια αποφασίζει να φύγει οριστικά από το χωριό, η Χαρά διαπραγματεύεται αν θα παντρευτεί με πολιτικό ή θρησκευτικό γάμο με τον Ιάσονα.

Καφέ της Χαράς Ιάσονας

Σε αντίθεση με τον Πώποτα, που τελικά ανακοινώνει ότι δεν θα παντρευτεί την «μυστήρια» γυναίκα, αφού ο γκαφατζής αστυνόμος τα κάνει κυριολεκτικά μούσκεμα! Και όσο η Χαρά προβληματίζεται σχετικά με την συμπεριφορά της Βάλιας, ο Ιάσονας προτείνει να βοηθήσει την κατάσταση, μιλώντας με την Βάλια όσο η Χαρά είναι στο Καφέ. Η συζήτηση όμως δεν θα βγει σε καλό, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε στη σειρά και την επιστροφή του Μπίλι.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Το Καφέ της Χαράς: Η ομοφυλοφιλική σκηνή που κόπηκε! Δείτε το βίντεο τριών λεπτών

Ο φετινός κύκλος του Καφέ της Χαράς ολοκληρώθηκε την Παρασκευή - δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε - και όλοι μας ευελπιστούμε σε μια επανάληψη! Ποιος θυμάται, όμως, τον σάλο που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν για μια σκηνή τριών λεπτών που είχε...ομοφυλοφιλικό χαρακτήρα και ο ΑΝΤ1 την έκοψε;

Η συγκεκριμένη σκηνή ήταν από το 51ο επεισόδιο της σειράς! Η εν λόγω σκηνή «κόπηκε» λόγω ευαίσθητου περιεχομένου και επειδή οι ατάκες της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «προσβλητικές» από την γκέι κοινότητα.

Ποια είναι αυτή; Η σκηνή στην οποία η Χαρά ανακαλύπτει ότι ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού της, Αστέρης Νεγρεπόντης, είναι ομοφυλόφιλος.

Αυτό είναι το τριών λεπτών βίντεο που κόπηκε από την σειρά Καφέ της Χαράς