Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Κοσμάς, μπήκε στρατό

Το αποκάλυψε ο ίδιος με μια χιουμοριστική φωτογραφία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Κοσμάς, μπήκε στρατό

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Νίκος Κοσμάς μπήκε στρατό και το αποκάλυψε ο ίδιος με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο 28χρονος αθλητής του καράτε αποτελούσε έναν από τους 12 παίκτες του ριάλιτι που αντιμετώπισε τους Τούρκους αντιπάλους και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο ημιτελικό.

Τώρα ο ίδιος άφησε την καθημερινότητα του πίσω και μπήκε στο στρατόπεδο για να υπηρετήσει την πατρίδα.

Ο Νίκος Κοσμάς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται ο ίδιος ντυμένος στα στρατιωτικά ενώ δίπλα του έχει βάλει την viral εικόνα του Μπέρνι Σάντερς από την τελετή ορκωμοσίας του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Δείτε εδώ ωστόσο, την σοκαριστική δήλωση της Ευαγγελίας Δερμετόγλου για το Survivor!

Ο πρώην παίκτης του Survivor Νίκος Κοσμάς μπήκε στρατό

Survivor: Συναντήθηκαν ξανά Γκότσης - Παπαργυρόπουλος - Αγόρου - Δρυμωνάκος

Διάσημοι και Μαχητές του δεύτερου κύκλου του Survivor συναντήθηκαν σήμερα. Ο λόγος για τον Ηλία Γκότση, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, τον Νικόλα Αγόρου και τον Γιάννη Δρυμωνάκο. Οι τέσσερις τους πόζαραν μαζί και έγινε κανονικός χαμός στα social media.

Οι τέσσερις παίκτες ήταν αντίπαλοι στους στίβους μάχης ωστόσο όπως όλα δείχνουν είναι αγαπημένοι, λίγα χρόνια μετά το Survivor.

Ο Ηλίας Γκότσης ανέβασε το στιγμιότυπο και έγραψε: «Οι παλαίχαμοι». Στη συγκεκριμένη φωτογραφία βλέπουμε και τον Νικόλα Αγόρου, ο οποίος πλέον ασχολείται με τη μουσική και συγκεκριμένα, έχει γίνει τράπερ!

Γκότσης - Παπαργυρόπουλος - Αγόρου - Δρυμωνάκος Survivor