Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Καλό θα ήταν όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά"»

Έριξε το καρφιά της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Καλό θα ήταν όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τοποθετήθηκε στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών και έριξε το καρφί της μέσω μιας φωτογραφίας.

Η γνωστή ηθοποιός φαίνεται να έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις με το κύμα καταγγελιών ηθοποιών και τραγουδιστών για σεξουαλική βία, παρενόχληση αλλά και εργασιακό εκφοβισμό.

Σε καθημερινή σχεδόν βάση η Ιωάννα εκφράζει την δική της προσωπική γνώμη στηρίζοντας πάντα τους συναδέλφους της -όπως αυτές τις 3 ηθοποιούς που κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό- αλλά και όλους όσους έχουν βιώσει κακοποίηση.

Αυτήν την φορά η καταξιωμένη ηθοποιός εξέφρασε την διαφωνία της με αυτούς που καταδικάζουν κάθε μορφή βίας, αλλά στις προτάσεις τους προσθέτουν το “αλλά”!

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα instastory της: “Καλό θα ήταν όταν καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας να μην το συνοδεύουμε με το “αλλά…”. Στέκεται και μόνο του. Για την ακρίβεια ισχύει πραγματικά μόνο χωρίς γαρνιτούρα”,

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ανάρτηση για σεξουαλική βία

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: "Δεν το λέω ήρεμα...με ντροπή το λέω!" - Κατακεραυνώνει το Big Brother η ηθοποιός

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε στο Big Brother από την χυδαία ατάκα του Αντώνη Αλέξανδρίδη, η οποία προκάλεσε και την αποχώρηση του, πολλοί ήταν οι καλλιτέχνες που τοποθετήθηκαν εναντίον του. Έτσι και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram κατακεραύνωσε τον παίκτη!

Υποστήριξε λοιπόν πως δεν έχει νόημα να γκρινιάζουμε για πράγματα που έχουμε επιτρέψει να συμβούν αλλά να μην αφήνουμε εξ αρχής να γίνει κάτι που προσβάλλει τόσο φανερά τις ανθρώπινες αξίες.

«Η σκέψη μου είναι : γιατί να ακυρώνονται πράγματα που ξέραμε ότι θα γίνουν, γιατί επίτηδες επιλέξαμε ανθρώπους που θα τα κάνουν, για να ειπωθούν πράγματα που θα συζητηθούν και θα προκαλέσουν ένα ντόρο, μπας και κάνουμε νούμερα και βγάλουμε λεφτά.

Αντί να αρνούμαστε εξ αρχής να δημιουργούμε ως προϊόντα «ψυχαγωγίας» εκπομπές που προσβάλλουν τη νοημοσύνη, τα δικαιώματα και την ψυχική μας υγεία;

Δε το λέω ήρεμα…. Με ντροπή το λέω, απέχθεια, με θυμό, με έλεος επιτέλους» ήταν όσα έγραψε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

ξέσπασμα Ιωάννας Τριανταφυλλίδου