Λευτέρης Ζαμπετάκης για Λένα Δροσάκη: «Επιβεβαιώνω τα γεγονότα, θα την στηρίξω όπου μου ζητηθεί»

Το μήνυμα υποστήριξης προς την συνάδελφο του μετά τις δημόσιες καταγγελίες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λευτέρης Ζαμπετάκης για Λένα Δροσάκη: «Επιβεβαιώνω τα γεγονότα, θα την στηρίξω όπου μου ζητηθεί»

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης τοποθετήθηκε για την καταγγελία της Λένα Δροσάκη στον πασίγνωστο ηθοποιό και έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε την ανάγκη να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα και τις πράξεις που ανέφερε η συνάδελφος του, Λένα Δροσάκη, κατά του γνωστού ηθοποιού.

Έτσι, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφορικά με την εν λόγω καταγγελία.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Ζαμπετάκη για την Λένα Δροσάκη

«Επιβεβαιώνω τα γεγονότα που αναφέρει η συνάδελφος Λένα Δροσάκη στην καταγγελία της που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Είμαι μαζί της και θα την στηρίξω όπου μου ζητηθεί.

Συγχαίρω επίσης για το θάρρος τους την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, της οποίας το ήθος και το ακέραιο του χαρακτήρα της γνωρίζω πολύ καλά καθώς και την Πηνελοπη Αναστασοπούλου, με την οποία μπορει να μην έχουμε συνεργαστεί ποτέ αλλά αναγνωρίζω τη δύναμη που χρειάστηκε για να σπάσει τη σιωπή της μαζί με τις άλλες συναδέλφους.

Θα ήθελα να εξάρω επίσης τη στάση και την απόφαση που πήρε ως θιασάρχης η κυρία Κάτια Δανδουλάκη μόλις πληροφορήθηκε τα γεγονότα που αφορούν στην καταγγελία της Λένας Δροσάκη».

Λευτέρης Ζαμπετάκης για Λένα Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου!»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης στην σύζυγο του, Λένα Δροσάκη, μετά την καταγγελία της σε πασίγνωστο ηθοποιό.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη για προσβολή της γενετίας αξιοπρέπειας. Οι τρεις γνωστές ηθοποιοί προχώρησαν σε καταγγελία εις βάρος ηθοποιού και σκηνοθέτη που νοσηλεύεται τώρα στο νοσοκομείο. Η καταγγελία έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Έτσι, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σύζυγος της Λένας Δροσάκη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Στην λεζάντα της φωτογραφίας ο ηθοποιός έγραψε:

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης ανάρτηση για Λένα Δροσάκη