The Voice: Παίκτρια ανακοίνωσε την αποχώρηση της λόγω κορωνοϊού

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
The Voice: Παίκτρια ανακοίνωσε την αποχώρηση της λόγω κορωνοϊού

Με μια ανακοίνωση της στο Instagram, παίκτρια του The Voice ανακοίνωσε πως δεν θα μπορέσει να συμμετέχει στα live λόγω κορωνοϊού.

Η ίδια αποκάλυψε ήταν ασυμπτωματική στην αρχή και ο ιός έκανε την εμφάνισή του σε καθημερινά τεστ που υποβάλουν τους παίκτες προκειμένου να διασφαλιστεί η ακεραιότητα της υγειάς τους.

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια από ό,τι φαίνεται, Αντωνία Καούρη, η οποία βρισκόταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβα. Μπορείτε να μάθετε ακόμα, τα νούμερα τηλεθέασης του show.

the voice κορωνοιος

The Voice: Απόψε ο μεγάλος ημιτελικός

Σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε στο ΣΚΑΙ τον μεγάλο ημιτελικό του The Voice of Greece και σίγουρα μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις αλλά και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Οι 14 παίκτες που έχουν καταφέρει να προκριθούν στον ημιτελικό θα βάλουν τα δυνατά τους για να ερμηνεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το τραγούδι της επιλογής τους.

Ωστόσο, μόνο οκτώ θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό! Η Δούκισσα Νομικού θα υποδεχτεί τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή του The Voice.

Οι τέσσερις coaches και κριτές Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνο Μουζουράκη, Έλενα Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά έχουν προετοιμάσει τους δικούς τους τραγουδιστές με τον καλύτερο τρόπο, με το κοινό όμως να παίρνει την τελική απόφαση.

Από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στον ημιτελικό θα δούμε τους: Αθηνά Βέρμη και Μαρσελίνο Σερίφι.

Ο Νίκος Νταλάκας, η Καλένα Κτίστη και η Λία Μίχου συμμετέχουν από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Η Έλενα Παπαρίζου θα παρακολουθήσει να διαγωνίζονται από την ομάδα της οι: Σταύρος Πηλιχός, Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλους, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Κωνσταντίνος Κρομμύδας και Αλεξάνδρα Σιετή.

Από την ομάδα του Σάκη Ρουβά στον ημιτελικό συμμετέχουν οι: Javier Silva Escola, Μάριος Πασιαλής, Κατερίνα Μπαταλογιάννη και Ειρήνη Περικλέους. Δείτε εδώ στο μεταξύ, την λαμπερή εμφάνισή της Δούκισσα Νομικού στο πρώτο live του The Voice! Στο Social Media Room του The Voice of Greece θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες.