MadClip: «Γουστάρω Βίσση, η Βανδή δεν σέβεται τη μουσική μας»

Αναφέρθηκε στο περιστατικό που τον ενόχλησε

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
MadClip: «Γουστάρω Βίσση, η Βανδή δεν σέβεται τη μουσική μας»

Ο ράπερ Madclip μίλησε στην εκπομπή After Dark για την μουσική του και δεν δίστασε να αναφερθεί στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή.

Η δηλώσεις του MadClip

«Δεν μου έχει κάνει κάτι η γυναίκα, αλλά βλέπω τον τρόπο που μιλάει για την trap σκηνή και δείχνει ότι δεν τη σέβεται. Είναι σα να λέει ότι η μουσική μας είναι για παιδάκια, το σνομπάρει, δεν νιώθω ότι το βλέπει καλά. Είχαν βγει στο Just και είχαν πει το Caliente.

Δεν μου άρεσε ο τρόπος που αναφέρθηκε στο τραγούδι, είπε “ο Θεός να το πει τραγούδι”. Γιατί να το πεις αυτό; Σεβάσου τον καλλιτέχνη και τέλος, προχώρα. Αυτά δεν μου αρέσουν εμένα. Μου αρέσει να σεβόμαστε, τη μουσική γενικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Madclip.

«Σάρωσε» στη σκηνή των Mad VMA ο Mad Clip

Μέσα σε λίγες ώρες ο Mad Clip άγγιξε την κορυφή του Youtube με το κομμάτι του, Hustla, και έτσι χθες βγήκε στη σκηνή των MAD VMA και «σάρωσε» με την εμφάνισή του.

Ο αγαπημένος τράπερ βραβεύτηκε από την Ιωάννα Τούνη και την Δήμητρα Αλεξανδράκη οι οποίες έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση, και κέρδισε το πρώτο του βραβείο στα Mad Awards για το καλύτερο Hip Hop βίντεο.

Ένα ακόμα κομμάτι που ξεχωρίσαμε βέβαια από την χθεσινή εμφάνιση του Mad Clip στα Mad Awards, ήταν και η ερμηνεία της μεγάλης του επιτυχίας, Φήμη, μαζί με τον Ζόζεφιν. Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή και τρέλαναν το τηλεοπτικό κοινό, με το τραγούδι που αποτέλεσε την απόλυτη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.