After Dark: Mad Clip και Λάουρα Νάργες καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Θα κάνουν "καυτές" αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
After Dark: Mad Clip και Λάουρα Νάργες καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά

Ο Mad Clip και η Λάουρα Νάργες έρχονται και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά στο νέο επεισόδιο του After Dark, απόψε στις 00.30 στον ΣΚΑΪ.

Πρώτος καλεσμένος ο Mad Clip, ο οποίος μιλά για την trap σκηνή, ξεκαθαρίζει τι τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες αυτού του είδους και αποκαλύπτει τα μελλοντικά του σχέδια στον χώρο της μουσικής.

Αναφέρεται στους haters και στα μηνύματα που δέχεται αυτή την περίοδο, περιγράφει τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με τη σύντροφό του, Αρετή και απαντά και στο ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

Όταν μπει στο εξομολογητήριο, θα καταφέρει να απαντήσει με ειλικρίνεια στις ερωτήσεις του Θέμη; Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο Mad Clip βρέθηκε στη σκηνή των MAD VMA και σάρωσε με την εμφάνισή του.

After Dark Λάουρα Νάργες

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος που βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Bonus εξομολογητήριο με την παρουσιάστρια των backstage του The Voice of Greece, Λάουρα Νάργες, που έρχεται αποφασισμένη να μπει στο Πάνθεον του After Dark.

Ακολουθήστε την Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η εξομολόγηση του Mad Clip στη κοπέλα του - «Σ' αγαπάω μέχρι τον θάνατο!»

O Mad Clip δείχνει τρελά ερωτευμένος με την κοπέλα του, Αρετή, η οποία γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της και ο τραγουδιστής της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το ζευγάρι βιώνει την πιο ευτυχισμένη του περίοδο καθώς εδώ και τέσσερα χρόνια είναι αχώριστοι. Η σύντροφος του Mad Clip κλείνει σήμερα τα 23 και δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της για τον ίδιο ενώ μάλιστα ανακοινώθηκαν κάποια ευχάριστα νέα για τον τραγουδιστή.

Με αφορμή, έτσι, τα γενέθλια της ο Mad Clip δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγάπη μου. Σ’ αγαπώ μέχρι τον θάνατο, σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο. Δεν σου εύχομαι τίποτα άλλο παρά ευλογίες. Σε αγαπώ Αρετή»

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες του ζευγαριού:

Mad Clip με τη κοπέλα του Αρετή

Mad Clip μαζί με Αρετή

Αρετή κοπέλα του Mad Clip

Mad Clip Αρετή φιλί