Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Mad Clip

Το νέο του album είναι γεγονός!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Mad Clip

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον trapper MadClip αφού κυκλοφόρησε το νέο του album " Super Trapper II" που το ετοίμαζε εδώ και πολύ καιρό.

O καλλιτέχνης αν και σε δύσκολους καιρούς, δουλεύει σκληρά και δεν σταματά να κάνει τους fans του να παραληρούν για τις επιτυχίες του.

Το νέο του album περιλαμβάνει 12 νέες επιτυχίες με τον MadClip να ραπάρει με τον μοναδικό του τρόπο πάνω σε new wave beats.

Ένα χρόνο μετά το album "Super Trapper" με τις επιτυχίες που δεν σταματούν να βρίσκονται στην κορυφή των hits Kotera, Fimi, Presidente, Guccci κ.α κυκλοφόρησε πριν δυο μέρες το πρώτο single με τίτλο Elpida που μέσα σε λιγότερο από 48 ώρες συγκέντρωσε 1 εκ. views! Δείτε την εμφάνιση του στο J2US.

Στον ΑΝΤ1 ο Mad Clip - Η επίσημη ανακοίνωση

Μόλις πριν από λίγη ώρα, κυκλοφόρησε μία πολύ σημαντική ενημέρωση για μία από τις πιο αγαπημένες εκπομπές που υπάρχουν φέτος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, στην οποία θα δούμε απόψε τον Mad Clip να τα αποκαλύπτει όλα!

Αυτή είναι η σημαντική ενημέρωση από τον ΑΝΤ1 για την εκπομπή στην οποία θα βρεθεί ο Mad Clip

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης απομονωμένοι σε έναν διεθνή διαστημικό σταθμό, σχολιάζουν ό,τι σημαντικό αλλά και ασήμαντο έρχεται… σαν «κομήτης» να ταράξει την καθημερινότητά μας και φιλοξενούν πρόσωπα της επικαιρότητας τα οποία θα απαντούν σε απρόβλεπτες ερωτήσεις και θα εκτελούν θεότρελες αποστολές, κάθε Παρασκευή στις 23:30.

Απόψε στις 23:30, στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα έρχεται με «πανηγυρική» διάθεση η Κατερίνα Ζαρίφη, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός του Ρυθμού 94.9, και απαντάει στις πιο σουρεαλιστικές ερωτήσεις:

Ποιος ήταν ο λόγος που έφυγε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη;

Θα μπορούσε, άραγε, να παίξει ποτέ στις «Άγριες Μέλισσες» και μάλιστα με συμπρωταγωνιστές τον Φάνη και τον Νικόλα;

Ποιον επιλέγει ανάμεσα σε Μουτσινά και Σταματόπουλο και ποιον ανάμεσα σε Χρηστίδου και Φερεντίνο;

Θα ξαναέκανε αποκαλυπτική φωτογράφηση;

Πώς είναι της «Ζαρίφη το Πανηγύρι»;

Αμέσως μετά ο Mad Clip στο πλατό του «Χιούστον το Λύσαμε» απαντάει σε όλα τα καυτά ερωτήματα:

Ποια είναι η μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει και έχει μετανιώσει;

Για ποιο λόγο τον πήγαν αυτόφωρο;

Θα έκανε ποτέ κουμπάρο τον TUS και τι έχει να πει για τη μεταξύ τους διαμάχη;

Τι θα έλεγε στον Ερντογάν αν τον είχε μπροστά του;

Τέλος, θα καταφέρει να μάθει στον Φάνη και στον Νικόλα τις βασικές αρχές της trap, ενώ δείτε εδώ τη μελαχρινή κούκλα σύντροφό του.

Ετοιμαστείτε για πολλές ανατροπές, μοναδικές ατάκες και ασταμάτητο γέλιο! Απολαύστε τα πρόσωπα της επικαιρότητας, όπως δεν τα έχετε δει ποτέ πριν, να απαντούν σε καυστικές ερωτήσεις και να εκτελούν θεότρελες αποστολές γεμάτες χιούμορ και σάτιρα.

Μαζί με τον Φάνη και τον Νικόλα θα είναι ο άνκορμαν/ ανταποκριτής/ επιστημονικός συνεργάτης/ κονεσέρ/ ειδήμων σε διεθνή θέματα/ παλαίμαχος σταρ/ άσσος του ρεπορτάζ Μάκης Παπασημακόπουλος.

Συμμετέχουν επίσης ως μέλη του πληρώματος, η Αναστασία και ο κ. Σάκης.

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε μαζί τους στον καινούριο κόσμο που θα δημιουργήσουν;

We‘ll beam you up!


#HoustonToLisame

Δείτε το τρέιλερ:

TAGS