The Voice - highlights ημιτελικού: Η δημόσια "συγγνώμη" του Ρουβά και οι παίκτες που πέρασαν τελικό

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Voice - highlights ημιτελικού: Η δημόσια

Απολαυστικός ήταν ο χθεσινός 5/2 ημιτελικός του The Voice, καθώς είδαμε τους παίκτες να εντυπωσιάζουν πάνω στη σκηνή. Ανάμεσα τα highlights, παρακολουθήσαμε τον Ρουβά να ζητάει "συγγνώμη", αλλά και τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν τελικό.

Αυτά είναι τα highlights του The Voice

Ο Σάκης Ρουβάς ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο

Ο Σάκης Ρουβάς με αφορμή την εμφάνιση ενός παίκτη ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο. Συγκεκριμένα, ο Javier Silva Escola δεν γνωρίζει καλά την ελληνική γλώσσα και δεν την μιλάει με ευχέρεια.

Τhe Voice highlights ημιτελικού

Ο κριτής έδειξε τους ενδοιασμούς του για τον παίκτη, λέγοντας: «Να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο, δεν θα ακουστούν ωραία τα ελληνικά σου, για να ακουστεί ένα τραγούδι ολοκληρωμένο, δεν θα ακουστεί τόσο ωραία, όσο θα θέλαμε».

Τότε η Δούκισσα Νομικού του απάντησε πως είχε πει ελληνικό τραγούδι στην φάση των battles.

Ποια παίκτρια ωστόσο αποχώρησε λόγω κορωνοϊού;

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Υπήρξα αυστηρή μαζί σου αλλά δεν έχω μάθει το ψέμα στη ζωή μου...»

Στον ημιτελικό του The Voice η Λία Μίχου τραγούδησε το “Mέτρημα” της Νατάσσας Μποφίλιου. Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θέλησε να αναφερθεί στην αυστηρή κριτική που είχε κάνει στην παίκτρια την προηγούμενη φορά, λέγοντας πως έχει μάθει να λέει τα πράγματα όπως είναι.

«Εγώ υπήρξα αυστηρή μαζί σου την προηγούμενη φορά αλλά γενικά το ψέμα δεν το έχω γνωρίσει και πολύ στη ζωή μου, η γλώσσα μου τρέχει να πει την αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι ίσως να χρειάζεσαι μία συγκέντρωση μέσα σου και με τι τόπο θέλεις να παρουσιάσεις αυτό που σε απασχολεί. Παρ΄ο΄λα αυτά σήμερα εγώ βρήκα ότι βρήκες πολύ περισσότερη συγκέντρωση. Χάρηκα που δεν με κράτησες σε απόσταση και μου έφερες μία ζεστασιά απέναντί σου», είπε η Ζουγανέλη.

Αυτοί είναι οι οκτώ παίκτες που πέρασαν στον μεγάλο τελικό!

  • Ειρήνη Περικλέους
  • Αλεξάνδρα Σιετή
  • Ιωάννα Γεωργακοπούλου
  • Νίκος Νταλάκας
  • Κατερίνα Μπαταλογιάννη
  • Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος
  • Αθηνά Βέρμη
  • Λία Μίχου

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram