Μάρω Κοντού: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον Κιμούλη, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία»

«Απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μάρω Κοντού: «Έπεσα από τα σύννεφα για τον Κιμούλη, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Μάρω Κοντού βρέθηκε καλεσμένη στο “Dot” και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Η καταξιωμένης και δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και μίλησε για το κύμα καταγγελιών από ηθοποιούς για ανθρώπους κυρίως του θέατρου.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, η Μάρω Κοντού δήλωσε πως έπεσε από τα πιο σύννεφα μόλις άκουσε τις καταγγελίες της Ζέτα Δούκα,-δείτε εδώ τις νέες της δηλώσεις- καθώς η ίδια στο παρελθόν είχε συνεργαστεί μαζί του.

Μάρω Κοντού για Κιμούλη

Η Μάρω Κοντού είπε χαρακτηριστικά: ««Με στεναχώρησε πολύ όλο αυτό. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα. Έπεσα από τα σύννεφα ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι, έχω συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πολύ ωραία και απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Ήταν μια πολύ ωραία σεζόν, ήμασταν 4 γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν αυτά και δεν μπορώ να το φανταστώ.

Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε δεξιά όπως μπαίνει ή όπως τον κοιτάει. Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε σε δουλειά. Είναι τραγικό, είναι φτηνό πράγμα. Αυτοί οι άνθρωποι που τα κάνουν αυτά δεν είναι ικανοί να έχουν μια σχέση; Είναι ή άρρωστοι ή κομπλεξικοί».

Γιώργος Κιμούλης: «Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στον αέρα του Happy Day, αποκάλυψε τι ανέφερε ο Γιώργος Κιμούλης σε δημοσιογράφο της εκπομπής, που προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του, μετά τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης - ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα, πως της έχει ασκήσει ψυχολογική και σωματική βία.

«Στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δεν φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο, που υπήρχε μία καταγγελία, της Ζέτας Δούκα.

Μετά, όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Από εμάς, η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως "δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα"», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.