Ο Φασουλής απαντάει στην Μουτίδου: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να με στήσετε στον τοίχο»

«Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο Φασουλής απαντάει στην Μουτίδου: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να με στήσετε στον τοίχο»

Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας στην εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται απάντησε στην Σοφία Μουτίδου, μετά την δήλωση του «Καθίστε Φρόνιμα» όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις με τις καταγγελίες.

«Καθίστε φρόνιμα”. Κύριε Φασουλή καθίστε εσείς φρόνιμα, εμάς βράζει το αίμα μας ακόμα. Μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς και ειδικά προστακτικές που έχουν να κάνουν με ευνουχισμό, ησυχία και κουκούλωμα. “Το θέατρο δεν είναι μόνο αυτό” είπε ο Σταμάτης Φασούλης.

Εννοείτε κύριε Φασουλή. Πιστεύετε ότι σπουδάσαμε θέατρο για να μας πιάνουν τα β@@@ και τους κ@@ους; Για να μας βρίζουν; Όχι, δεν θα κάτσουμε φρόνιμα. Παραπέμπετε τον κόσμο στη δικαιοσύνη. “Ποιος ζήτησε τη γνώμη των social media. Τα social media να σας ενημερώσω είναι ένα μέσο στο οποίο έχει ο κάθε άνθρωπος δικαίωμα πρόσβασης. Μην υποτιμάτε το κοινό που παρακολουθεί τις παραστάσεις σας.

Μουτίδου για Φασουλή

Από τα social μας ζητάτε να μας προωθήσουμε τις παραστάσεις μας. Τώρα από τα social ήρθε η ώρα να βγάλουμε κάποιους ανθρώπους. (…)

Και επίσης κύριε Φασουλή δεν έχουμε όλη την τύχη να έχουμε τη δική σας ζωή. Δεν έχουμε ένα καμαρίνι σαν μικρό πεντάστερο ξενοδοχείο με μόνιμες προδιαγραφές. Εμείς φτιάχνουμε τα καμαρίνια μας για έξι μήνες, δεν τα φτιάχνουμε για μια ζωή. Δεν είμαστε παράγοντες, ούτε αφεντικά, ούτε υπάλληλοι», είχε πει η Σοφία Μουτίδου με ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube.

H απάντηση του Σταμάτη Φασουλή στην Σοφία Μουτίδου

«Να συμπαρασταθούμε στα θύματα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να με στήσετε στον τοίχο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Εγώ θα επιλέξω να μην μιλάω στα κανάλια για τον κλάδο μου. Ο καθένας έχει την γνώμη του κι είναι σεβαστή.

Η κυρία Μουτίδου είναι πολύ καλή ηθοποιός κι όπως είπα την δική μου, είπε κι η ίδια την δική της. Αφού πιστεύει αυτό για εμένα, έτσι πιστεύει κι έτσι λέει. Ως ηθοποιό που την ξέρω είναι πολύ καλή. Κατάλαβα ότι ενόχλησε η προστακτική κι ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει.

Δεν θα της απαγορεύσουμε να έχει την άποψη της. Δεν μιλώ τα εν οίκω μην εν δήμω. Θέλω να συμπαρασταθούμε στις κοπέλες κι από εκεί και πέρα αν μπορέσουμε εμείς να χαμηλώσουμε τους τόνους. Συμπαράσταση στις κοπέλες και εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη.»