Θάνασης Ευθυμιάδης: Η Άντα Λιβιτσάνου έφτιαξε το ομοίωμα του σε τούρτα!

Πολύ εντυπωσιακό το αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θάνασης Ευθυμιάδης: Η Άντα Λιβιτσάνου έφτιαξε το ομοίωμα του σε τούρτα!

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό και μάλιστα έχει καταφέρει να φτιαχτεί το ομοίωμα του σε τούρτα και σε αυτό έβαλε το χεράκι της η Άντα Λιβιτσάνου!

Ο γνωστός ηθοποιός έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τις αναρτήσεις του στο instagram, ειδικά με αυτό το συγκεκριμένο βίντεο, στις οποίες πρωταγωνιστεί η ήρεμη και υγιεινή ζωή που κάνει, τόσο με την γιόγκα όσο και με το να βρίσκεται κοντά στην φύση που αγαπά.

Μάλιστα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποτέλεσε έμπνευση στην συνάδελφο του και καλλιτέχνιδα Άντα Λιβιτσάνου, η οποία είναι γνωστή και για τις πρωτότυπες και εντυπωσιακές τούρτες που έχει δημιουργήσει. Έτσι λοιπόν έφτιαξε μια τούρτα με τον ηθοποιό να κάθεται και να κάνει, τι άλλο, γιόγκα!

Φυσικά εκείνος εντυπωσιάστηκε πολύ με το αποτέλεσμα και θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

Θάνασης Ευθυμιάδης ομοίωμα σε τούρτα

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Η γυναίκα μου πίνει τσουκνίδες, ιδιαίτερα στις μέρες της περιόδου»

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης, είναι λάτρης των social media και ιδιαίτερα του Instagram, όπου μοιράζεται διάφορες στιγμές της ξεχωριστής καθημερινότητας του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Δεν είναι λίγα τα επικά βίντεο που έχει αναρτήσει και έχουν γίνει αμέσως viral, ενώ έχουν συζητηθεί και από τις ψυχαγωγικές εκπομπές της τηλεόρασης.

Σε μια από τις πρόσφατες λοιπόν, δημοσιεύσεις του, τον είδαμε να μαζεύει τσκουκνίδες με γυμνό χέρι, χωρίς να τον τσιμπήσουν και χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα. Όπως αποκάλυψε, μαζί με την γυναίκα του, την πίνουν σαν αφέψημα.

«Τσουκνίδα. Ένα από τα πιο θρεπτικά δώρα της Γης για τον άνθρωπο. Από παιδί έχουμε μια σχέση αγάπης, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια άρχισε να με αφήνει να την χαϊδεύω (χωρίς γάντια) και χωρίς να με τσούξει. Την πίνουμε σαν αφέψημα - το λεγόμενο "πράσινο γάλα", δίνει δύναμη στην καρδιά, καθαρίζει τα νεφρά, είναι γεμάτη σίδηρο. Η γυναίκα μου το πίνει ιδιαίτερα στις μέρες της περιόδου. Οι παλιοί την μαζεύανε σε ματσάκι και χτυπάγανε τα γόνατα και τις αρθρώσεις για θεραπεία αρθρίτιδας. Οι Πόντιοι την βάζουμε σε πίτα ή την μαγειρεύουμε τα κιντεατα!», έγραψε στη λεζάντα του.