Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αποκάλυψη που έκαναν μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο

Κατάφεραν και «έριξαν» ξανά το διαδίκτυο με αυτήν την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αποκάλυψη που έκαναν μέσα από ένα απολαυστικό βίντεο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και Ελένη Μενεγάκη συναντήθηκαν εν μέσω καραντίνας και δημοσίευσαν ένα απολαυστικό βίντεο που έριξε το διαδίκτυο.

Οι δυο γυναίκες, πέρα από φίλες είναι και κουμπάρες και όπως φαίνεται η σχέση που έχουν μεταξύ τους είναι αξιοζήλευτη. Μετά από καιρό κατάφεραν και συναντήθηκαν, συγκεκριμένα χθες το απόγευμα, και οι δυο γυναίκες προχώρησαν σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου που πρόσφατα σχολίασε και μια φωτογραφία της παρουσιάστριας, δημοσίευσε τρία βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την Ελένη Μενεγάκη και όπως αποκάλυψαν, σκοπεύουν να κάνουν μια live μετάδοση μέσα φυσικά από το Instagram.

Οι προτάσεις για την εμφάνιση αυτή ήταν αμέτρητες, για αυτό και οι δυο φίλες δεν μπορούσαν παρά να εκπληρώσουν τις επιθυμίες των θαυμαστών τους!

 Ελένη Μενεγάκη - Νατάσα Θεοδωρίδου βίντεο

Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι ευχές στον Ματέο Παντζόπουλο και η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ευχήθηκε σήμερα το πρωί με μία ανάρτησή της στον Ματέο Παντζόπουλο και έτσι η Νατάσα Θεοδωρίδου έστειλε τις δικές της ευχές στον καλό της φίλο με ένα σχόλιο κάτω από την αξιαγάπητη φωτογραφία.

Οι δύο φίλες είναι πολύ δεμένες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Νατάσα Θοεδωρίδου βρέθηκε στην τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον ALPHA.

Κάτω λοιπόν από την ανάρτηση της κουμπάρας της έγραψε:

“Mατέο μας χρόνια πολλά”, με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά βάζοντας μερικές καρδιές.

Νατάσα Θεοδωρίδου Ματέο Παντζόπουλος