Τάμτα: Αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας - «Είχα πάθε πολύ μεγάλη ζημιά»

Την ταλαιπώρησε όσο συμμετείχε στην Eurovision

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τάμτα: Αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας - «Είχα πάθε πολύ μεγάλη ζημιά»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Τάμτα μίλησε στην κάμερα του “Σου Κου Family” και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και μέσα σε όλα αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της πορείας της.

Η δημοφιλής τραγουδίστριας που φήμες την θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μίλησε επίσης τόσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν συμμετείχε στη Eurovision ενώ αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία της στον χώρο της μουσικής.

τάμτα πρόβλημα υγείας

Αρχικά, η Τάμτα δήλωσε: “Δεν θα ήθελα να πω ότι είμαι η ίδια. Θέλω να πιστεύω ότι έχω κάνει μια εξέλιξη και σε προσωπικό επίπεδο πρώτα απ’ όλα. Ήρθε η στιγμή να είμαι περήφανη και για την γενική μου πορεία στο χώρο γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια”

Αποκάλυψε παράλληλα και το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη Eurovision: “Όταν πήγα στη Eurovision είχα πρόβλημα υγείας. Έκατσε ένα μαύρο συννεφάκι πάνω από το κεφάλι μου. Τον Φεβρουάριο, πριν γυρίσουμε το video clip, είχα πάθε πολύ μεγάλη ζημιά, οπότε όλη η πορεία μέχρι να πάω εκεί μου ήταν πάρα πολύ δύσκολη”.

Αναφέρθηκε επίσης και στην καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της καριέρας της: “Η καλύτερη και η χειρότερη στιγμή της πορείας μου ήταν το μιούζικαλ “Cabaret”. Η φάση των προβών κράτησε μήνες και τουλάχιστον τρεις μήνες δούλευα προσωπικά εγώ και ήταν έτσι πολύ αυστηρά τα πράγματα αλλά όταν κάναμε πρεμιέρα η χαρά μου ήταν τεράστια”.

Τέλος, μίλησε και για τη σχέση που έχει με την κόρη της: “Οι σχέσεις μου με τη μητέρα και την κόρη μου έχουν καλυτερέψει. Η Άννυ πλέον είναι ολόκληρη γυναίκα, σχεδόν έχουμε αλλάξει και τους ρόλους, σε πολλά πράγματα αισθάνομαι ότι είναι και η μαμά μου”.

Τάμτα: «Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται»

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style του Φεβρουαρίου, όπου μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε έχει τρεις κήλες στον σπόνδυλο, οι οποίες δεν εξαφανίζονται. Κάποιες φορές ηρεμούν, ενώ άλλες είναι σε έξαρση.

Πέρσι είχες τραυματιστεί και είχες κάποιο θέμα με τη μέση σου. Θυμάμαι να σχολιάζεις σε μια τηλεοπτική εκπομπή ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν βοηθάνε. Είναι τελικά τα ψηλά παπούτσια ένα σύμβολο χειραφέτησης ή καταπίεσης για τις γυναίκες;

Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται αλλά ηρεμούν κάποιες περιόδους και άλλες πάλι είναι σε έξαρση. Φυσικά και δεν βοηθάνε τα ψηλοτάκουνα στην καλή φυσική μας κατάσταση, ειδικά στη δική μας περίπτωση που δεν περπατάμε απλώς, αλλά χορεύουμε και κάνουμε έντονα performs πάνω στη σκηνή. Προσωπικά, δεν αντλώ αυτοπεποίθηση επειδή φοράω τακούνια, παρότι οπτικά μου αρέσουν. Τρία χρόνια τώρα στο BOX έχω βάλει πολλές φορές φλατ παπούτσια, ακόμα και αθλητικά γιατί ήθελα να νιώθω άνετα. Δεν μπαίνω σε καλούπια σε σχέση με το τι φοράω, ωστόσο πιστεύω ότι οι γυναίκες που νιώθουν αυτοπεποίθηση φορώντας ψηλοτάκουνα καλά κάνουν και τα φοράνε, απλώς θέλει προσοχή.

Έχεις μια σταθερή σχέση και αυτό και μόνο δίνει βήμα σε πολλούς ανθρώπους να σε ρωτήσουν αν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς ή να ξανακάνεις παιδιά. Πώς αντιδράς όταν αντιμετωπίζεις τόσο συντηρητικές ερωτήσεις;

Τάμτα Πάρις Κασιδόκωστας σχέση

Καταλαβαίνω απόλυτα και τον ρόλο των δημοσιογράφων και εν μέρει τους δικαιολογώ που μου κάνουν αυτές τις προσωπικές ερωτήσεις. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που προβάλλει την προσωπική του ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την κρύβω. Θέλω να σου πω, βέβαια, ότι νιώθω έναν σεβασμό από τους δημοσιογράφους, γιατί σέβονται τα όρια μου. Εννοείται ότι όλο το σκεπτικό και οι ερωτήσεις αυτές είναι λάθος και κουβαλούν πολύ κοινωνικό συντηρητισμό.