Γιώργος Σουξές: «O Λιγνάδης έπρεπε να είχε παραιτηθεί νωρίτερα! Είναι Εθνικό Θέατρο, είναι λεφτά δικά μας»

Όσα δήλωσε για τις καταγγελίες που έχει γίνει κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Σουξές: «O Λιγνάδης έπρεπε να είχε παραιτηθεί νωρίτερα! Είναι Εθνικό Θέατρο, είναι λεφτά δικά μας»

O Γιώργος Σουξές βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, και μεταξύ άλλων, σχολίασε τις καταγγελίες παρενόχλησης στον χώρο της υποκριτικής τέχνης αλλά και την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο.

«Κάποιοι από αυτούς είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί και στεναχωριέμαι πολύ που συμβαίνει αυτό το πράγμα, όμως αυτό που πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι πρέπει να συμφωνηθεί. Δεν μπορείς αν έχεις τη δύναμη να επιβληθείς εσύ στον άλλο». δήλωσε.

Η δήλωση του Σουξέ για την παραίτηση Λιγνάδη

«Πιστεύω ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί νωρίτερα γιατί είναι Εθνικό Θέατρο, είναι τα λεφτά τα δικά μας. Όλοι ακούγαμε, ξέραμε ότι κάτι γίνεται», σχολίασε.

Λιγνάδης Εθνικό θέατρο παραίτηση

«Τα κορίτσια αυτά έκαναν πολλά χρόνια για να μιλήσουν γιατί εκείνη την ώρα βλέπεις μπροστά σου έναν μεγάλο θεατράνθρωπο, δάσκαλο στην πραγματικότητα και δεν ξέρεις τι είναι αυτό που συμβαίνει, δεν ξέρεις αν θα καταστραφεί το μέλλον σου.

Φταίξαμε όλοι. Αν ήμουν μπροστά θα έπρεπε να μιλήσω. Υπήρξαν συνάδελφοι που ήταν μπροστά και δεν μίλησαν. Έπρεπε να το έχουν κάνει. Γιατί να αφήσεις ένα νέο παιδί να περάσει τα πάνδεινα; Είναι άδικο», ανέφερε.

Δάκρυσαν Γιώργος Σουξές και Σίσσυ Χρηστίδου

Για τον ηθοποιό που υποδύεται τον Ενωμοτάρχη του Διαφανίου, Βασίλη Προύσαλη στην σειρά Άγριες Μέλισσες - δείτε απίστευτο αποκλειστικό - είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή και ένα πολύ όμορφο βίντεο για τη ζωή αλλά και την καριέρα του.

Ο Γιώργος Σουξές ακούγοντας όσα ειπώθηκαν για τη μητέρα του, που μέχρι το τέλος της ζωής της δεν αποδέχθηκε ότι ο γιος της άφησε το δημόσιο για να γίνει ηθοποιός αλλά και για τα δύσκολα χρόνια, συγκινήθηκε πάρα πολύ και δάκρυσε

«Είμαι κλειστός τύπος είπε και αυτό το παρεξηγούν» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.