Απίστευτο "καρφί" από τον Άλκη Κούρκουλο - «Δεν θα λείψουν σε κανέναν»

Η ανάρτηση του ηθοποιού για τις καταγγελίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απίστευτο

Ο Άλκης Κούρκουλος τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και πέταξε το καρφί του μέσω μιας ανάρτησης του.

Ο γνωστός ηθοποιός φαίνεται να έχει παρακολουθήσει λεπτομερώς το κύμα καταγγελιών των ηθοποιών για γνωστά πρόσωπα του χώρου του θεάτρου και της υποκριτικής.

Ο ίδιος μάλιστα θέλησε να εκφράσει την δική του προσωπική άποψη και να πάρει θέση για όλα όσα έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Ο Άλκης Κούρκουλος συγκεκριμένα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό ένα instastory και έγραψε: «Μη φοβάστε για το θέατρο. Το θέατρο δεν παθαίνει τίποτα… Η θεατρική πράξη είναι ανώτερη, δεν περίμενε κανέναν για να εμφανιστεί. Δεν θα λείψουν σε κανέναν, κανείς μας δεν θα λείψει.

Στη χειρότερη περίπτωση τα πράγματα θα παραμείνουν ίδια. Μπορεί όμως τώρα να γίνουν και καλύτερα. Τώρα γιατί τώρα μπορούν γιατί τώρα δεν φοβούνται». Για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών ξέσπασε και η Καίτη Κωνσταντίνου μέσα από μια ανάρτηση της!

 Άλκης Κούρκουλος καρφί για καταγγελίες

Λίγα λόγια για τον Άλκη Κούρκουλο

Ο Άλκης (Αλκίνοος) Κούρκουλος (15 Ιανουαρίου 1967) είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιανουαρίου 1967. Ο πατέρας του ήταν ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Κούρκουλος και η μητέρα του η Μελίτα Κουτσογιάννη-Κούρκουλου, βοηθός σκηνοθέτη. Οι γονείς του δημιούργησαν το θέατρο ΚΑΠΠΑ, το οποίο ανέλαβε και ανέβασε δικές του παραγωγές αργότερα.

Ο Άλκις Κούρκουλος πήρε το πρώτο του χειροκρότημα στο θέατρο την ημέρα που γεννήθηκε, καθώς ο πατέρας του λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης Ίλια Ντάρλινγκ στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ πληροφορήθηκε από τηλεγράφημα τη γέννηση του, εκείνο το βράδυ ο μαέστρος λίκνιζε τα χέρια του σαν να νανούριζε μωρό,με το τέλος της παράστασης το κοινό ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα κοντά στο Πεδίον του Άρεως, όπου ζει μέχρι και σήμερα. Όταν ήταν μόλις τριών μηνών ταξίδεψε στην Αμερική με την μητέρα του για να συναντήσει για πρώτη φορά τον πατέρα του. Έχει τρία αδέλφια: τη Μελίτα και την Εριέττα και τον Φίλιππο από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του με τη Μαριάννα Λάτση.[1] Νονά του είναι η Ελληνίδα ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου που υπήρξε πολύ στενή φίλη του πατέρα του.

Μικρός δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, σε ηλικία 13 ετών μάλιστα είχε δηλώσει πως θα άλλαζε το επίθετο του. Μικρός δεν ήταν ήσυχος και άλλαξε κάποιες φορές σχολείο.

Αρχικά σπούδασε στη Σχολή Κινηματογράφου Τηλεόρασης Λυκούργου Σταυράκου διεύθυνση φωτογραφίας. Στη συνέχεια σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.