Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας! Όχι για την ψ@λη μας»

Η ανάρτηση κόλαφος μετά τις δεκάδες καταγγελίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασχάλης Τσαρούχας: «Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας! Όχι για την ψ@λη μας»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου που έχει συγκληθεί προκειμένου να εξεταστούν οι καταγγελίες που έχουν υποβληθεί τις τελευταίες ημέρες στο ΣΕΗ, έχει γίνει έξαλλος με κάποιους συναδέλφους του μετά τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός, είναι ενοχλημένος με ηθοποιούς - σκηνοθέτες που κάνουν θέατρο έχοντας ενδεχομένως τη θέση τους για να ικανοποιήσουν άλλες ορέξεις τους.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook με μια ανάρτηση του ξέσπασε, απαντώντας μάλιστα και στη δήλωση που έκανε ο Σταμάτης Φασουλής που έφερε πολλές αντιδράσεις.

«Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας. Όχι για την ψ**η μας. Κανείς μη καθίσει φρόνιμα».

Πασχάλης Τσαρούχας για παρενοχλήσεις

Πασχάλης Τσαρούχας: «Έρχονται δεκάδες καταγγελίες, είναι πάνω από 1000»

Ο Πασχάλης Τσαρούχας μίλησε στο «Πρωινό», το πρωί της Πέμπτης, και ως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου στο σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών που δημιουργήθηκε χθες, αποκάλυψε πως οι καταγγελίες που φτάνουν καθημερινά είναι δεκάδες.

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες! Είναι πάνω από 1.000 αυτή τη στιγμή. 10 με 1 είναι κάποιος από εμάς στο Πειθαρχικό στο Σωματείο. Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων. Από εκεί και πέρα να μη φοβούνται τα παιδιά να έρθουν, να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε.

Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ξεκινήσει μια έξαρση αιτημάτων από χθες το βράδυ… Να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε», τόνισε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή που νωρίτερα αποκάλυψαν πως γνωστή πρωταγωνίστρια απέλυσε ηθοποιό που παρενοχλούσε άτομα του θιάσου.