Η απάντηση της Ηλιάνας Αραβή στον Παύλο Χαϊκάλη μετά την δημόσια "συγγνώμη"

Όσα μετέφερε η εκπομπή Ευτυχείτε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση της Ηλιάνας Αραβή στον Παύλο Χαϊκάλη μετά την δημόσια

Την πρώτη αντίδραση - απάντηση της Ηλιάνας Αραβή προς τον Παύλο Χαϊκάλη, μετέφεραν μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Tατουάζ, κατήγγειλε τον καλλιτέχνη για σεξουαλική παρενόχληση την περίοδο που ήταν φοιτήτρια και εκείνος καθηγητής.

Ηλιάνα Αραβή για Παύλο Χαϊκάλη

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετά την προβολή του βίντεο με όσα συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανέφερε ότι επικοινώνησε με την ηθοποιό η οποία δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω και πως θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τις νέες καταγγελίες που θα έρθουν στην επιφάνεια.

Όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης για την Ηλιάνα Αραβή

«Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: «Είπα στη συνέντευξή μου στο Mega ότι αυτά είναι γνωστά στο θέατρο. Εννοώ παλιά, ηθοποιούς που χαστούκιζαν ηθοποιούς.

Για ηθοποιούς που ξεφτίλιζαν την προσωπικότητα ηθοποιών. Όταν υπάρξει μια πράξη κατάχρησης εξουσίας, τον διώχνει από τη δουλειά γιατί δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του»

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν.

Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά.

Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα.

Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου» είπε μεταξύ άλλων για την καταγγελία.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.