«Πυρά» Φραγκολιά κατά Χαϊκάλη - «Δεν μου αρέσει αυτό το "αρσενικό παλαιάς κοπής"»

«Αν εγώ είμαι ο αδερφός της και είμαι κι εγώ παλαιάς κοπής;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πυρά» Φραγκολιά κατά Χαϊκάλη - «Δεν μου αρέσει αυτό το

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο Κώστας Φραγκολιάς δε δίστασε να ρίξει τα δικά του «πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην φράση «αρσενικό παλαιάς κοπής» που χρησιμοποίησε στην συνέντευξή της.

Ο παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα λόγια του Παύλου Χαϊκάλη στο Έλα Χαμογέλα - δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξή του - και από τη μία εξήγησε πως θέλει θάρρος να βγει κανείς να παραδεχθεί το λάθος του αλλά από την άλλη, πρόκειται για μία πράξη που δεν συγχωρείται εύκολα.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η σχέση καθηγητή-μαθήτρια, αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί ο κύριος Χαϊκάλης. Αναγνωρίζω ότι θέλει πολύ μεγάλος θάρρος που βγαίνει στην τηλεόραση και ζητάει συγγνώμη, του το αναγνωρίζω. Θέλει πολύ μεγάλος θάρρος για να το κάνεις. Και επίσης δεν μου αρέσει αυτό το… αρσενικό παλαιάς κοπής, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν εγώ είμαι ο αδερφός της και είμαι κι εγώ παλαιάς κοπής και πάω και τον βρω και το ένα φέρει το άλλο, τι γίνεται μετά;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κώστας Φρακολιάς Παύλος Χαϊκάλης

Ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσεθεσε στη συνέχεια: «Όχι ότι θέλω τώρα να προσβάλλω τον κύριο Χαϊκάλη, εγώ αν ήμουν καθηγητής δεν θα πίστευα ότι μια μαθήτρια θα με ερωτευόταν… Δεν είναι τίμιο, δεν είναι σεβαστό».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Γιώργος Γαλίτης για δηλώσεις Χαϊκάλη: «Aυτά “της παλαιάς κοπής” πρέπει να κοπούνε»

Μετά την εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» όπου θέλησε να μιλήσει για την καταγγελία που έκανε εις βάρος του η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση, ο συνάδελφος του Γιώργος Γαλίτης έκανε το δικό του σχόλιο.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι ήταν ερωτευμένος με τη νεαρή κοπέλα και επέμενε να τη φλερτάρει. «Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο» είπε χαρακτηριστικά.

Μετά τη συνέντευξή του, λοιπόν, ο Γιώργος Γαλίτης, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες έχει τοποθετηθεί για τις εξελίξεις που έχουν προκαλέσει σάλο θέλησε να δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία με το μήνυμα: «Νομίζω ότι αυτά “της παλαιάς κοπής” πρέπει να κοπούνε».

Γιώργος Γαλίτης για δηλώσεις Χαϊκάλη