Έλντα Πανοπούλου για Χαϊκάλη: «Μπορεί και να χειροδικούσα»

Βαριές κουβέντες για τον ηθοποιό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλντα Πανοπούλου για Χαϊκάλη: «Μπορεί και να χειροδικούσα»

Η Έλντα Πανοπούλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Παύλου Χαϊκάλη, τονίζοντας πως αν είχε υποπέσει στην αντίληψή της κάτι αντίστοιχο για καθηγητή της δικής της σχολής, μπορεί και να χειροδικούσε.

Η ίδια μίλησε ως ιδιοκτήτρια δραματικής σχολής και ξεκαθάρισε πως θεωρεί απαράδεκτο το να πλησιάσει ένας καθηγητής μαθήτριά του κατ' αυτόν τον τρόπο.

«Αν στη δική μου αντίληψη είχε υποπέσει σε οποιονδήποτε χρόνο, ότι κάποιος δάσκαλος της σχολής μου πραγματοποιεί αυτό το παράπτωμα, όχι απλώς να πλησιάσει, με έναν τέτοιο τρόπο σαν αυτά που ακούμε να περιγράφονται από τις συναδέλφους μου, τις άξιες συναδέλφους μου, όχι απλώς να είχε πλησιάσει ένα παιδί με τέτοια…

Έλντα Πανοπούλου Χαϊκάλης

Η πρόθεση στο μυαλό του να υπήρχε, να είστε σίγουροι ότι θα την είχα διαγνώσει, και όχι απλώς θα τον είχα απομακρύνει αλλά θα τον είχα… Θα είχα ίσως και χειροδικήσει απέναντί του, πράγμα που δεν συνηθίζω στη ζωή μου, γιατί απεχθάνομαι τη βία», είπε χαρακτηριστικά η Έλντα Πανοπούλου, ενώ κατά του Παύλου Χαϊκάλη τοποθετήθηκε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Πυρά» Φραγκολιά κατά Χαϊκάλη - «Δεν μου αρέσει αυτό το "αρσενικό παλαιάς κοπής"»

Το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο Κώστας Φραγκολιάς δε δίστασε να ρίξει τα δικά του «πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην φράση «αρσενικό παλαιάς κοπής» που χρησιμοποίησε στην συνέντευξή της.

Ο παρουσιαστής σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα λόγια του Παύλου Χαϊκάλη στο Έλα Χαμογέλα - δείτε εδώ αναλυτικά τη συνέντευξή του - και από τη μία εξήγησε πως θέλει θάρρος να βγει κανείς να παραδεχθεί το λάθος του αλλά από την άλλη, πρόκειται για μία πράξη που δεν συγχωρείται εύκολα.

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η σχέση καθηγητή-μαθήτρια, αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί ο κύριος Χαϊκάλης. Αναγνωρίζω ότι θέλει πολύ μεγάλος θάρρος που βγαίνει στην τηλεόραση και ζητάει συγγνώμη, του το αναγνωρίζω. Θέλει πολύ μεγάλος θάρρος για να το κάνεις. Και επίσης δεν μου αρέσει αυτό το… αρσενικό παλαιάς κοπής, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν εγώ είμαι ο αδερφός της και είμαι κι εγώ παλαιάς κοπής και πάω και τον βρω και το ένα φέρει το άλλο, τι γίνεται μετά;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κώστας Φρακολιάς Παύλος Χαϊκάλης

Ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσεθεσε στη συνέχεια: «Όχι ότι θέλω τώρα να προσβάλλω τον κύριο Χαϊκάλη, εγώ αν ήμουν καθηγητής δεν θα πίστευα ότι μια μαθήτρια θα με ερωτευόταν… Δεν είναι τίμιο, δεν είναι σεβαστό».