Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη - «Το όχι σημαίνει όχι»

Το αιχμηρό της σχόλιο για τις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη - «Το όχι σημαίνει όχι»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από την εκπομπή της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ρίξει τα δικά της «πυρά» κατά του Παύλου Χαϊκάλη και των δηλώσεων που έκανε στο Έλα Χαμογέλα. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε πως το όχι σημαίνει όχι και δε θα πρέπει να παρερμηνεύεται από κανέναν.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όπως έκανε νωρίτερα και ο Κώστας Φραγκολιάς στο Happy Day, δεν έκρυψε την ενόχλησή της με τη συνέντευξη του ηθοποιού.

«Το "άντρας παλαιάς κοπής" και το "όταν μου λένε όχι, επιμένω" δεν χωράνε στην ίδια πρόταση. Ή είσαι άντρας είτε παλαιάς κοπής είτε καινούργιας ή σου λένε όχι και συνεχίζεις ή είναι όχι. Το όχι είναι όχι! Δεν είναι ίσως, δεν είναι μπορεί, δεν είναι μάλιστα, δεν είναι ναι, δεν κρύβει απολύτως τίποτα, είναι όχι!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η απάντηση της Ηλιάνας Αραβή στον Παύλο Χαϊκάλη μετά την δημόσια "συγγνώμη"

Την πρώτη αντίδραση - απάντηση της Ηλιάνας Αραβή προς τον Παύλο Χαϊκάλη, μετέφεραν μέσα από την εκπομπή Ευτυχείτε. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο Tατουάζ, κατήγγειλε τον καλλιτέχνη για σεξουαλική παρενόχληση την περίοδο που ήταν φοιτήτρια και εκείνος καθηγητής.

Ηλιάνα Αραβή για Παύλο Χαϊκάλη

Το πρωί της Δευτέρας λοιπόν, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετά την προβολή του βίντεο με όσα συνέβησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανέφερε ότι επικοινώνησε με την ηθοποιό η οποία δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει κάτι παραπάνω και πως θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες με τις νέες καταγγελίες που θα έρθουν στην επιφάνεια.