Battle of Couples: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την αρένα

Με τον Βασιλάκο στο κέντρο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Battle of Couples: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την αρένα

Το Battle of Couples αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό στον ALPHA και ήδη διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από την αρένα στην οποία θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του νέου ανατρεπτικού ριάλιτι με τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Τα ζευγάρια που θα μπουν στη βίλα θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.

Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει

Το βραχιόλι – σύμβολο της ένωσης κάθε ζευγαριού μπορεί να «κοπεί» στην Τελετή των βραχιολιών – μια τελετή καθοριστική για την πορεία τους στο παιχνίδι - Δείτε εδώ το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ για τις ημέρες που θα προβάλλεται το Battle of Coupes.

Battle of Couples πρεμιέρα

Προκλήσεις που θα φέρουν τα ζευγάρια στα όριά τους, δοκιμασίες που θα τεστάρουν τις αντοχές, αλλά και τα θεμέλια της σχέσης τους.

Μία υπερπολυτελής βίλα και ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν το νέο reality show του Alpha .

Παναγιώτης Βασιλάκος: Η πρώτη ανάρτηση μέσα από την αρένα του Battle of Couples

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Παναγιώτης Βασιλάκος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία μέσα από την αρένα του Battle of Couples και η αγαπημένη του, Νικολέττα Τσομπανίδου του άφησε το πιο τρυφερό σχόλιο.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor θα αναλάβει την παρουσίαση του νέου ριάλιτι του ALPHA, μαζί με τη Σάσα Σταμάτη, η οποία βέβαια θα έχει έναν συμβουλευτικό ρόλο στο παιχνίδι.

Πριν από λίγο, έκανε την πρώτη ανάρτησή του, λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι.

«Το Battle of the Couples είναι έτοιμο να ξεκινήσει! Ερχόμαστε» έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, με την αγαπημένη του, Νικολέττα Τσομπανίδου να σχολιάζει «λατρεία μου».

Παναγιώτης Βασιλάκος Battle of Couples