Φιλίτσα Καλογεράκου: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά γνωστού σεναριογράφου για σεξουαλική παρενόχληση

Η υπόθεση της θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φιλίτσα Καλογεράκου: Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά γνωστού σεναριογράφου για σεξουαλική παρενόχληση

Η Φιλίτσα Καλογεράκου έχει αποκαλύψει πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σεναριογράφο και μάλιστα την έχει αποκλείσει από δουλείες επειδή αντιστάθηκε.

Σύμφωνα με το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το 2017 η αγαπημένη ηθοποιός είχε ραντεβού με έναν γνωστό σεναριογράφο και παραγωγό της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Όπως καταγγέλλει η ίδια, δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, καθώς ο συγκεκριμένος άντρας της είπε πως αν δεν γίνει κάτι ερωτικό μεταξύ τους, δεν θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία τους. Μάλιστα σήμερα έγινε ακόμα μια αποκάλυψη για γνωστό ηθοποιό.

φιλίτσα καλογεράκου μήνυση

Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου είπε ''θα μου κάτσεις και θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου''»

Στη κάμερα του ΑΝΤ1 και το Πρωινό μίλησε η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου και αποκάλυψε πως θα κάνει αγωγή σε σεναριογράφο έπειτα από ό,τι της συνέβη.

«Είχα τα δικαιώματα θεατρικού έργου και προσπαθούσα να βρω συνεργάτες για να το ανεβάσω. Γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, σεναριογράφο, συγγραφέα, παραγωγό κινηματογράφου και τηλεόρασης. Έκανα ένα επαγγελματικό ραντεβού για να του δώσω το έργο να το διαβάσει.

Όταν του το δίνω μου απαντάει: “Αγαπητή κ. Καλογεράκου, θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσω”. Και μου είπε ότι αν δεν, δεν. Σηκώθηκα κι έφυγα».

Την ίδια στιγμή η Αγγελική Λάμπρη έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της έπειτα από την εξομολόγηση στο δελτίο της ΕΡΤ.