Ακρίτα κατά Χαϊκάλη: «Άντρας παλιάς ντροπής»

Το αιχμηρό σχόλιο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ακρίτα κατά Χαϊκάλη: «Άντρας παλιάς ντροπής»

Στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε την περασμένη Κυριακή ο Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος απάντησε στις κατηγορίες της Ηλιάνας Αραβή, παρόλο που η ηθοποιός δεν ανέφερε το όνομα του.

Λίγες ημέρες αργότερα, η Έλενα Ακρίτα, θέλησε να κάνει το δικό της αιχμηρό σχόλιο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο Παύλος Χαϊκάλης.

Η δημοσιογράφος μέσα από ένα post της στο προφίλ της έγραψε: «Άντρας παλιάς ντροπής», απευθυνόμενη προς τον γνωστό ηθοποιό.

Ακρίτα κατά Χαϊκάλη

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης

«Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της» είπε ο Παύλος Χαϊκάλης και συνέχισε: «Είπα στη συνέντευξή μου στο Mega ότι αυτά είναι γνωστά στο θέατρο. Εννοώ παλιά, ηθοποιούς που χαστούκιζαν ηθοποιούς.

Για ηθοποιούς που ξεφτίλιζαν την προσωπικότητα ηθοποιών. Όταν υπάρξει μια πράξη κατάχρησης εξουσίας, τον διώχνει από τη δουλειά γιατί δεν ικανοποιεί τις ορέξεις του»

«Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν.

Παύλος Χαϊκάλης Ηλιάνα Αραβή παρενόχληση

Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά.

Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα.

Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου» είπε μεταξύ άλλων για την καταγγελία.

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης.