Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα βγουν επίσημες αποφάσεις του ΔΣ για τα τις καταγγελίες»

«Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα ζητήματα»

Πασχάλης Τσαρούχας: «Θα βγουν επίσημες αποφάσεις του ΔΣ για τα τις καταγγελίες»
News 09.02.2021 10:56
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το πειθαρχικό συμβούλιο του ΣΕΗ συνεδρίασε σήμερα το πρωί και η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε έξω από τα γραφεία. Ο Πασχάλης Τσαρούχας, σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για πολλές καταγγελίες για τις οποίες αναμένεται να βγει επίσημη απόφαση από το Δ.Σ. σε λίγο καιρό.

«Να σεβαστούμε όλες τις πλευρές, είναι πάρα πολύ σοβαρά αυτά τα ζητήματα, δεν είναι αστείο. Δεν είναι το πώς αισθάνομαι που με πλάκωσε το πάπλωμα. Είναι πολύ σοβαρά ζητήματα, να το σεβαστούμε όλοι αυτό. Θα βγαίνουν επίσημες ανακοινώσεις από το Δ.Σ. του σωματείου έτσι όπως πρέπει.

Οι αποφάσεις θα βγουν ύστερα από 2-3 μήνες για την κάθε περίπτωση. Είναι πάρα πολύ σοβαρά τα ζητήματα», είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος έκανε και μία αιχμηρή ανάρτηση, μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη.

ΣΕΗ Πειθαρχικό

Η Λίλα Καφαντάρη πρόσθεσε από την πλευρά της: «Δεν μπορώ να σας δώσω την παραμικρή πληροφορία. Θα είναι μια διαδικασία μακρόχρονη, γιατί έτσι προβλέπεται και από τον εσωτερικό κανονισμό του πειθαρχικού συμβουλίου.

Τώρα αρχίσαμε να ανοίγουμε φακέλους, που επίσης δεν μπορώ να σας πω ποιων ονομάτων. Είναι μια πολύ λεπτή ισορροπία που πρέπει να κρατείται, αφορά ανθρώπους που δεν μπορούμε να εκθέσουμε πριν αποφανθεί καν η Δικαιοσύνη, στις περιπτώσεις που θα πάνε στη Δικαιοσύνη.

Και σε καμία περίπτωση εμείς, ως πειθαρχικό συμβούλιο, δεν έχουμε τη δικαιοδοσία και δεν πρέπει να εκθέτουμε συναδέλφους, πριν μάλιστα καν μελετήσουμε τις υποθέσεις τους. Είναι πολύ σοκαριστικές οι καταθέσεις».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πασχάλης Τσαρούχας: «Έρχονται δεκάδες καταγγελίες, είναι πάνω από 1.000»

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες! Είναι πάνω από 1.000 αυτή τη στιγμή. 10 με 1 είναι κάποιος από εμάς στο Πειθαρχικό, στο Σωματείο. Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων. Από εκεί και πέρα, να μη φοβούνται τα παιδιά να έρθουν, να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε.

Κάθε μέρα, προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ξεκινήσει μια έξαρση αιτημάτων, από χθες το βράδυ… Να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε», τόνισε ο Πασχάλης Τσαρούχας στην εκπομπή που νωρίτερα αποκάλυψαν πως γνωστή πρωταγωνίστρια απέλυσε ηθοποιό που παρενοχλούσε άτομα του θιάσου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Λιγνάδης: Η επίσημη απάντηση του δικηγόρου του

Ακρίτα κατά Χαϊκάλη: «Άντρας παλιάς ντροπής»

Share