Γιώργος Λιάγκας: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω»

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω»

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού». Έχοντας γίνει κατακόκκινος και τρέμοντας από τα νεύρα του, ξέσπασε και αποκάλυψε τον λόγο.

Με αφορμή τη μήνυση που έγινε κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο παρουσιαστής θέλησε να αποκαλύψει την αυριανή συνέντευξη που θα προβληθεί στην εκπομπή.

«Αύριο όλη η Ελλάδα θα κλαίει με τη συνέντευξη που έχει πάρει η Φαίη Σκορδά και θα την δούμε στο "Πρωινό"», είπε αρχικά.

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά τη συνέντευξή της που θα δούμε...».

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ξέσπασμα

«Πρωινό»: Έξαλλοι η Σκορδά και ο Λιάγκας με την απόκρυψη ονόματος του ηθοποιού που παρενοχλούσε

Στο «Πρωινό», το πρωί της Παρασκευής σχολιάστηκε έντονα από τη Φαίη Σκόρδα και τον Γιώργο Λιάγκα το θέμα που έχει ταράξει την επικαιρότητα, η καταγγελία τριών ηθοποιών προς γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για παρενόχληση.

Στην εκπομπή εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ξεκαθάρισε πως πρέπει πρώτα να περιμένουμε τις νόμιμες διαδικασίες, βάζοντας μια παύση στα απίστευτα σχόλια που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες.

Το γεγονός αυτό ενόχλησε τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς μέρες τώρα γνωρίζουν το όνομα του ηθοποιού και, αφού βγήκαν οι καταγγελίες, θα πρέπει να βγει προς τα έξω.

πρωινό σεξουαλική παρενόχληση

Ξέσπασε ο Λιάγκας κατά Φασουλή: «Το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι»

Μεγάλο εκνευρισμό έχει προκαλέσει η δήλωση του Σταμάτη Φασουλή για τις καταγγελίες που έχουν γίνει κατά ηθοποιών και σκηνοθετών. Έξαλλος, μάλιστα, έγινε και ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ξέσπασε στον αέρα του «Πρωινού».

Συγκεκριμένα, ο Στ. Φασουλής στην εκπομπή «Happy Day», ανέφερε να καθίσουμε φρόνιμα και να σταματήσουν οι πρωινές εκπομπές να αναπαράγουν το θέμα των καταγγελιών.

Λιάγκας κατά Φασουλή Πρωινό

«Στο νομικό δίκαιο, υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας. Αν υπάρχει επίσημη καταγγελία, γιατί το ΣΕΗ είναι ένας φορέας, μπορούμε να πούμε το όνομα. Αν όμως οι ίδιες οι καταγγέλλουσες, διά των δικηγόρων, τους επιλέγουν να μη δημοσιοποιήσουν την καταγγελία, εμείς τι είμαστε;

Επειδή γίνεται μεγάλη κουβέντα, κύριε Φασουλή, δεν είμαστε τηλεδικαστήριο. Ακολουθούμε κανόνες δεοντολογίας και δημοσιογραφίας. Βγαίνουν οι ηθοποιοί και λένε ότι γίνονται τηλεδικαστήρια, τελικά να αποφασίσουν οι ηθοποιοί αν θέλουν να σπάσει όλο αυτό ή αν θέλουν να τα κουκουλώσουν πάλι. Εμείς το παιχνιδάκι τους δεν θα το παίξουμε πάλι», σχολίασε ο Γιωργος Λιάγκας.