Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Η οργισμένη ανάρτηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Πέτρος Πολυχρονίδης

Μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook, ο αγαπημένος παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους του πως έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.

Ο παρουσιαστής προστέθηκε στη λίστα των celebrities που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα προφίλ τους, κάτι που συνέβη και στον Σάκη Τανιμανίδη πριν από μερικές μέρες.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εξήγησε αναλυτικά ποια είναι η απάτη που έχει στηθεί σε βάρος του, προκειμένου να προστατεύσει τους διαδικτυακούς φίλους του.

«ΠΡΟΣΟΧΗ: Από χθες κυκλοφορεί στο Facebook μια ψεύτικη σελίδα με το όνομά μου και τις φωτογραφίες μου, με σκοπό την εξαπάτησή σας.

ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ από την αληθινή, μπορείτε απλά να δείτε τον αριθμό των ακολούθων της σελίδας που δεν υπερβαίνει τους 100, μιας και πρόλαβε να εξαπατήσει αυτούς τους ανθρώπους. Επίσης, σας ζητά εγγραφές ΤΑΧΑ ΜΟΥ για να κερδίσετε μεγάλα χρηματικά ποσά. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ (που δημιουργήθηκε μόλις χθες)» έγραψε αναφέροντας και το link της σελίδας.

Πέτρος Πολυχρονίδης Facebook
Πέτρος Πολυχρονίδης διαδικτυακή απάτη

Πέτρος Πολυχρονίδης: Αποκάλυψε την αλήθεια για το τέλος του «Τροχού της Τύχης» - «Είχα πει στο Star ότι...»

Μέχρι πότε θα γυρίζεις τον Τροχό;

«Σου δίνω τώρα το αποκλειστικό (γέλια) και μπορείς να το αναδημοσιεύσεις ξανά το 2035 και να δικαιωθείς. Είχα πει στη διευθύντρια προγράμματος του Star, Νάταλι Γούντφιλντ, και την Κοραλία Γεωργακοπούλου (υπεύθυνη ελληνικού προγράμματος), όταν ξεκινήσαμε, πως, αφού δεχθήκατε να μπλέξετε με την περίπτωσή μου, θα αναγκαστείτε να με υποστείτε για τουλάχιστον 20-30 χρόνια, γιατί τότε βγαίνω στη σύνταξη. Γελάσαμε τότε. Ακόμη γελάμε, αλλά πλέον για άλλο λόγο.

Γιατί από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια και εγώ σίγουρα δεν είμαι μικρός (γέλια).

Ονειρευόμουν πάντα κάτι "The American way”. Mία εκπομπή που να σε συντροφεύει για γενιές. Ο "Τροχός" συμπληρώνει 44 χρόνια στην Αμερική. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όχι και εδώ. Προσφέρει χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία, χρήματα και ξεγνοιασιά για λίγη ώρα. Ποιον ενοχλεί αυτό το συναίσθημα να κρατήσει για πάντα;

Πολλές φορές, με ρωτούν τι σκέφτεσαι για το επόμενο μεγάλο βήμα μετά τον "Τροχό". Μα ο "Τροχός' είναι το μεγάλο βήμα μου. Είναι μια εκπομπή που αρκετές στιγμές μέσα στην εβδομάδα είναι δεύτερο ή τρίτο πρόγραμμα μεταξύ όλων των προγραμμάτων της ελληνικής τηλεόρασης. Τι πιο όμορφο;

Εκτιμώ πάρα πολύ αυτό που έχω στα χέρια μου, τον τρόπο με τον οποίο δουλέψαμε για να γίνει τόσο επιτυχημένο και δεν θέλω με τίποτα να το αφήσω. Ναι, θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα πράγματα, αλλά πάντα παράλληλα με τον "Τροχό της Τύχης", όπως έγινε για παράδειγμα με το επίσης επιτυχημένο "Globetrotters"».