Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Εξελίξεις με τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά

Η οριστική απόφαση της εταιρείας παραγωγής για τον ρόλο του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Εξελίξεις με τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις με τη σειρά στην οποία συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και το «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, εξήγησε τι θα γίνει με τον ρόλο του ηθοποιού, μετά την απομάκρυνσή του από τα γυρίσματα.

Η ΕΡΤ, με επίσημη ανακοίνωσή της, γνωστοποίησε στο κοινό το τέλος του Πέτρου Φιλιππίδη από τη νέα σειρά, η οποία μάλιστα σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο τηλεοπτικό κοινό.

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ΕΡΤ

«Ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο. Όχι αυτή την Παρασκευή, την επόμενη. Θα δούμε τον Παρασκευά να εξαφανίζεται μέσω διηγήσεων ηρώων. Το πώς ακριβώς, πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί, θα τα μάθουμε από την πλοκή. Πάντως, δεν πεθαίνει ο ήρωας και ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό», είπε ο Αλέξης Μίχας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης απομακρύνθηκε και από το τρέιλερ της σειράς.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τέλος από το θέατρο Μουσούρη o Πέτρος Φιλιππίδης

Οριστικά φεύγει από το θέατρο Μουσούρη ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό». Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ, πως σταματάει η συνεργασία του με τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα -επικαλούμενος έγκυρες πηγές-, δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του ηθοποιού - σκηνοθέτη με τον θεατρικό επιχειρηματία Κάρολο Παυλάκη.

«Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα υπάρχει», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.