Συγκινημένη στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά με την έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα για τα γενέθλιά της

Της έβγαλε τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε skype!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκινημένη στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά με την έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα για τα γενέθλιά της

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε, σήμερα το πρωί, τα γενέθλιά της. Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να της κάνει μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη και έτσι κάλεσε στο Skype τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να της τραγουδήσει τα "χρόνια πολλά".

Αφού, λοιπόν, δέχθηκε τις ευχές της από την πατρίδα της, το Κιλκίς, η Φαίη Σκορδά ήταν έτοιμη να συνεχίσει την εκπομπή της.

Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το κινητό του και της ζήτησε να περιμένει, καθώς ήθελε να πάρει τηλέφωνο κάποιον. Αυτός ο κάποιος δεν ήταν άλλος από τον Αργυρό, ο οποίος τραγούδησε στον «αέρα» για τη Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Μάλιστα, αμέσως μετά, στο πλατό μπήκαν δύο εντυπωσιακές τούρτες για τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος βέβαια δεν ήταν και πολύ ενθουσιασμένος με τη μέρα των γενεθλίων του.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Πριν από την έκπληξη που έκανε στη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στον «αέρα» του Πρωινού

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του «Πρωινού». Έχοντας γίνει κατακόκκινος και τρέμοντας από τα νεύρα του, ξέσπασε και αποκάλυψε τον λόγο.

Με αφορμή τη μήνυση που έγινε κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ο παρουσιαστής θέλησε να αποκαλύψει την αυριανή συνέντευξη που θα προβληθεί στην εκπομπή.

«Αύριο, όλη η Ελλάδα θα κλαίει με τη συνέντευξη που έχει πάρει η Φαίη Σκορδά και θα τη δούμε στο "Πρωινό"», είπε αρχικά.

Και συνέχισε σε έντονο ύφος: «Έχω και εγώ ανήλικα παιδιά, από χθες το σκέφτομαι και τρέμω. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όλο το βράδυ μετά τη συνέντευξή της που θα δούμε...».

Γιώργος Λιάγκας Πρωινό ξέσπασμα