Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Οι τρυφερές ευχές των συνεργατών τους

Γιορτές στο πλατό του Πρωινού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γενέθλια για τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο - Οι τρυφερές ευχές των συνεργατών τους

Τόσο η Φαίη Σκορδά όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, γιορτάζουν σήμερα τα γενέθλιά τους και έτσι οι συνεργάτες τους στο «Πρωινό» τούς υποδέχθηκαν με τις πιο τρυφερές ευχές τους.

Αυτός που δεν έδειξε και μεγάλο ενθουσιασμό για τη σημερινή μέρα ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος δεν χάρηκε που μεγαλώνει, μιας και σήμερα κλείνει τα 41, ενώ έκανε παράπονα και για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Η Φαίη Σκορδά, από τη μεριά της, η οποία επίσης έκλεισε τα 41, ήταν πολύ λαμπερή και χαρούμενη την ημέρα των γενεθλίων της. Λίγο αργότερα, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στο πλατό - Δείτε εδώ τι συνέβη.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Το Πρωινό»: Στα ύψη η τηλεθέαση της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 με Λιάγκα - Σκορδά

Στα ύψη έχει φτάσει η τηλεθέαση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», έχοντας στο τιμόνι της παρουσίασης τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Από την ημέρα που ο δημοσιογράφος - παρουσιαστής επέστρεψε στην εκπομπή ύστερα από αρκετά χρόνια, η εκπομπή έχει αφήσει κατά πολύ πίσω της τον ανταγωνισμό.

Αυτά είναι τα νούμερα τηλεθέασης του «Πρωινού» και Λιάγκα - Σκορδά

Συγκεκριμένα, χθες 8/2, η εβδομάδα ξεκίνησε πολύ θετικά για το «Πρωινό», καθώς σημείωσε 21,2%, κατακτώντας την πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: «Το Πρωινό» 21,2
  • ΣΚΑΪ: «Αταίριαστοι» 8,4
  • Mega: «Πάμε Δανάη» 8,9
  • ALPHA: «T-Live» 11,4
  • Open: «Ευτυχείτε» 12,9
  • STAR: «Στη φωλιά των Κου Κου» 8,0

Το Πρωινό Σκορδά Λιάγκας τηλεθέαση

Το παρασκήνιο πίσω από την επιστροφή του Λιάγκα στο «Πρωινό» και στο πλευρό τής Σκορδά

«Πολλές φορές σε μια τηλεοπτική είδηση βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές και για πολλούς λόγους. Τώρα, εντάξει, ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα, ο σταθμός έδειξε ότι είναι ΑΝΤ1. Αν το δω λίγο απ’ έξω, όταν έχεις λίγες ημέρες για να διαχειριστείς μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, και το κάνεις με αντανακλαστικά, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, υπάρχουν πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι. Υπάρχουν γερά θεμέλια, γιατί δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Αμηχανία ωστόσο επικράτησε όταν τη ρώτησαν από πότε το γνωρίζει, με την παρουσιάστρια ουσιαστικά να λέει πως εκείνη έκανε την πρόταση.

«Τώρα, περιμένετε κάτι να πω; Σαφώς (και το ήξερα). Στον καρπό του, στον σπόρο του. Η απάντηση θα ήταν έβαλα τον σπόρο», είπε μεταξύ άλλων η Φαίη Σκορδά.

Θυμίζουμε πως φέτος ο Γιώργος Λιάγκας δεν βρισκόταν σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, παρ' όλο που είχε συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ.