Τ-live: Στη δημοσιότητα η καταγγελία της Αραβή κατά Χαϊκάλη

Τον καταγγέλλει για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τ-live: Στη δημοσιότητα η καταγγελία της Αραβή κατά Χαϊκάλη

Η εκπομπή «T-live» έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή κατά του Παύλου Χαϊκάλη, λίγες ημέρες, μάλιστα, μετά τη δημόσια συγγνώμη του ηθοποιού μέσα από την εκπομπή «Ελα χαμογέλα».

Η Ηλιάνα Αραβή τον κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνη ήταν μαθήτριά του στη σχολή.

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου, λοιπόν, στο T-Live, έφερε στο φως της δημοσιότητας την επίσημη καταγγελία της ηθοποιού στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και εξηγεί ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50». Αργότερα, της τηλεφώνησε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου και ζητώντας της να συμμετάσχει στον διάλογο.

«Ούσα σοκαρισμένη, προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο instagram

Το σχόλιο του Χαϊκάλη για την αιχμηρή ανάρτηση της Ακρίτα, λόγω της απάντησης στην Αραβή

Παύλος Χαϊκάλης Ευτυχείτε

«Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα, που την ξέρω τόσα χρόνια, που μου δίνει μια κλοτσιά να πάω ακόμη παρακάτω. Την ευχαριστώ πολύ και δεν της κρατάω καμία κακία. Την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ. Ένας άντρας παλαιάς κοπής σημαίνει ότι ξέρει πώς να φέρεται στις γυναίκες, ξέρει τα όριά του και επίσης ξέρει και τα όρια που του αφήνουν οι άλλοι.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Όποιος καταλαβαίνει, καταλαβαίνει τι σημαίνει άντρας παλαιάς κοπής. Δεν με καταλαβαίνετε. Ζήτησα δημόσια συγγνώμη, ούτε αυτό έγινε κατανοητό. Δεν έγινα κατανοητός, δεν πειράζει», σχολίασε ο Παύλος Χαϊκάλης.