Γκολεμά κατά Άγγελου Λάτσιου: «Μικρός μικρός στα βάσανα ο γιος της Μενεγάκη. Να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα»

Ο σχολιασμός της για τις φήμες που τον ήθελαν με δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γκολεμά κατά Άγγελου Λάτσιου: «Μικρός μικρός στα βάσανα ο γιος της Μενεγάκη. Να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα»

Η Ντέπυ Γκολεμά δεν δίστασε να σχολιάσει με καυστικό τρόπο τη φήμη που κυκλοφορεί για τον γιο της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελο Λάτσιο, και την εκπομπή που θα αναλάβει στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας πως μπαίνει από μικρός στα βάσανα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα από τα πρόσωπα που αναμένεται να απασχολήσει την ελληνική showbiz τα επόμενα χρόνια, αφού ο Άγγελος Λάτσιος έχει πάρει το «άστρο» της αγαπημένης του μητέρας, με την οποία έχει άριστες σχέσεις, κάτι που δείχνει πολύ συχνά και στις αναρτήσεις που κάνει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Άγγελος Λάτσιος φαίνεται πως ενδιαφέρεται να ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας του στην τηλεόραση και έτσι, η Ντέπυ Γκολεμά αποφάσισε να κάνει τη δική της, αυστηρή πάντα, κριτική για την πρόταση που ακούγεται πως έχει δεχθεί.

Άγγελος Λάτσιος εκπομπή

«Ωραίες σπουδές κάνει ο Άγγελος, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, αν δεχτεί τηλεοπτική πρόταση από το κανάλι. Μικρός - μικρός στα βάσανα, να βοηθήσει την οικογένεια στα έξοδα...», έγραψε η τηλεκριτικός στη στήλη της στα «Παραπολιτικά».

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Όπως όλα δείχνουν, όμως, ο Άγγελος Λάτσιος δεν θα αναλάβει τη δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1

Έντονη είναι η φημολογία που επικρατεί από χθες, πως ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, θα ακολουθήσει τα βήματά της και θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή. Μάλιστα, ειπώθηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι του ΑΝΤ1.

Επίσης, έχει γραφτεί πως ο Άγγελος σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με θεματολογία που θα αφορά τη θάλασσα και τα extreme σπορ.

Ωστόσο, το «Πρωινό» διέψευσε την είδηση πως ο νεαρός θα παρουσιάσει τη δική του εκπομπή στον σταθμό του Αμαρουσίου, έπειτα από επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο.

Ο Γιάννης Λάτσιος τόνισε στον Γιώργο Λιάγκα ότι δεν θα παρουσιάσει την εν λόγω εκπομπή στον ΑΝΤ1.