Άννα Μαρία Ηλιάδου - Έντουαρντ Στεργίου: Τους έπιασαν να κυκλοφορούν χεράκι - χεράκι

«Φουντώνουν» οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Μαρία Ηλιάδου - Έντουαρντ Στεργίου: Τους έπιασαν να κυκλοφορούν χεράκι - χεράκι

Όλο και «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν την περσινή νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου, και τον Έντουαρντ Στεργίου να είναι ζευγάρι, αφού ο φακός τους «έπιασε» να κυκλοφορούν στην Αθήνα πιασμένοι χεράκι - χεράκι.

Μπορεί οι δυο τους να έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ωστόσο ο διαδικτυακός λογαριασμός Soula Glamorous, που δεν αφήνει τίποτα ανεξιχνίαστο, δημοσίευσε ένα κοινό τους στιγμιότυπο, που ανατρέπει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, μία διαδικτυακή φίλη επικοινώνησε με τη Soula Glamorous και της έστειλε τη φωτογραφία που έβγαλε τον Έντουαρντ με την Άννα Μαρία και, με τη σειρά της, η Soula το ανέβασε σε story στο Instagram.

Άννα Μαρία Ηλιάδου - Έντουαρντ Στεργίου σχέση

Έντουαρντ Στεργίου: «Το έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με ήθελε νικητή του GNTM 3»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται», της Ναταλίας Γερμανού, βρέθηκε ο Έντουαρντ Στεργίου λίγο καιρό μετά το τέλος του GNTM 3 (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση που είχε κάνει) και μίλησε ανοιχτά τόσο για την εμπειρία που βίωσε στο σπίτι όσο και για πράγματα που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και δεν είδαμε ποτέ εμείς οι τηλεθεατές.

«Τον τελευταίο καιρό, βιώνω την αγάπη του κόσμου και μου αρέσει πάρα πολύ. Το έχω καταλάβει ότι ο κόσμος με ήθελε νικητή. Μου αρέσει που ο κόσμος το εκλαμβάνει έτσι, αλλά δεν έγινε. Όμως, θα γίνουν άλλα. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι η φωτογραφία μου ήταν πολύ καλή κι ίσως αξίζω να βρίσκομαι στην κατάταξη, αλλά η γνώμη των κριτών είναι υποκειμενική. Δεν είναι δουλειά μου να μπω στις λεπτομέρειες, γιατί βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι. Ήθελα να κάνω το δικό μου κομμάτι.

έντουαρντ στεργίου

Σκοπός μου ήταν να δίνω ικανοποιητικό αποτέλεσμα, το 100%. Υπήρχαν στιγμές που έλεγα ότι θα πάρω την καλύτερη φωτογραφία και δεν την έπαιρνα. Υπήρξε μία στιγμή μέσα στο παιχνίδι, στις αρχές, που ήθελα να φύγω με οικειοθελή αποχώρηση, είχα μιλήσει με άνθρωπο της παραγωγής, γιατί ήμουν σε μία κατάσταση φρίκης. Λέω, δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό που συμβαίνει. Πάλευα με τον εαυτό μου και με την ψυχολογία μου κι ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από το παιχνίδι».