Αλέξανδρος Πέρρος: Έξαλλος με τον Παύλο Χαϊκάλη - «Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε»

Η οργισμένη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού για την παρενόχληση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αλέξανδρος Πέρρος: Έξαλλος με τον Παύλο Χαϊκάλη - «Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε»

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Αλέξανδρος Πέρρος δεν δίστασε να κάνει μία οργισμένη ανάρτηση, «αδειάζοντας» τον Παύλο Χαϊκαλη για τις δηλώσεις που έκανε για τα αρσενικά «παλαιάς κοπής».

Ο ηθοποιός βρέθηκε την Κυριακή στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και εξήγησε πως ήταν ερωτευμένος με την ηθοποιό που τον κατηγόρησε. Οι δηλώσεις του ενόχλησαν πολλούς και ένας από αυτούς ήταν και ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αγγελική», ο οποίος ξέσπασε στο Instagram.

«Ένα ωραίο απόγευμα πριν αρκετά χρόνια, 26 ήμουν θαρρώ, σε μια Σχολή Χορού στην Γλυφάδα όπου δίδασκα latin χορούς, εμφανίστηκε ένα πανέμορφο και φωτεινό κορίτσι για να κάνουμε μάθημα. Αδιανόητα γοητευμένος μετά το πέρασμα του μαθήματος πηγαίνω στη διεύθυνση της σχολής και δηλώνω ότι δεν θέλω να αναλάβω τη συγκεκριμένη μαθήτρια γιατί μου άρεσε! Πολύ!

Η διεύθυνση έκανε αποδεκτό το αίτημά μου. Λίγο αργότερα, με αυτή την κοπέλα αρχίσαμε να μιλάμε εκτός σχολής. Δημιουργήθηκε ένας ειλικρινής και ουσιαστικός έρωτας.

Λίγα λόγια από έναν όχι παλιάς κοπής άνδρα. Από την παλιά κοπή προσπαθούμε να γλιτώσουμε σε όλα τα επίπεδα. Η δικαιολογία τού “είμαι ερωτευμένος με το θύμα” έχει ακριβώς την ίδια λογική με όσους ενοχοποιούνται και ισχυρίζονται μετά ότι ήταν ψυχικά ασθενείς για να γλιτώσουν την μπουζού και να πάνε σε ψυχιατρική πτέρυγα», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram του ο Αλέξανδρος Πέρρος.

Αλέξανδρος Πέρρος Παύλος Χαϊκάλης

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Τ-live»: Στη δημοσιότητα η καταγγελία της Αραβή κατά Χαϊκάλη

Η εκπομπή «T-live» έφερε στη δημοσιότητα την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή κατά του Παύλου Χαϊκάλη, λίγες ημέρες, μάλιστα, μετά τη δημόσια συγγνώμη του ηθοποιού μέσα από την εκπομπή «Ελα χαμογέλα».

Η Ηλιάνα Αραβή τον κατήγγειλε, το περασμένο Σάββατο, για σεξουαλική παρενόχληση, όταν εκείνη ήταν μαθήτριά του στη σχολή.

Η δημοσιογράφος Πόπη Παπαδοπούλου, λοιπόν, στο «T-Live», έφερε στο φως της δημοσιότητας την επίσημη καταγγελία της ηθοποιού στο ΣΕΗ (Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών).

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, καταγγέλλει τον Παύλο Χαϊκάλη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειάς της και εξηγεί ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της στη δραματική σχολή που φοιτούσε.

Στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να πάρει μέρος σε μια οντισιόν για την τηλεοπτική σειρά «50-50». Αργότερα, της τηλεφώνησε, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου και ζητώντας της να συμμετάσχει στον διάλογο.

«Ούσα σοκαρισμένη, προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στο κείμενό της.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο instagram