Φαίη Σκορδά: «Έχω ικανό τον Γιώργο Λιάγκα να φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή»

Μίλησε για την επιστροφή του στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: «Έχω ικανό τον Γιώργο Λιάγκα να φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή»

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου και μίλησε για το Πρωινό, τον Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο να φέρει στην εκπομπ0ή την Ανθή Σαλαγκούδη.

Mετά την εντυπωσιακή είσοδο της στο πλατό, η Φαίη Σκορδά δήλωσε «Χρειαζόταν να επιστρέψει στην εκπομπή. Έχει πάρα πολύ όρεξη. Εγώ κατάλαβα τώρα πόσο πολύ αγαπάει την τηλεόραση. Τον πήρα ένα βράδυ τηλέφωνο και του είπα “άκου να σου πω, θα έρθεις στην εκπομπή”. Δεν ήξερα ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Ήταν μία σκέψη μου, το συζήτησα με το κανάλι.

Νομίζω και από την πλευρά του καναλιού είχε περάσει, αλλά δεν θα μου το έλεγαν ποτέ. Επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν σε κάτι τόσο προσωπικό. Νομίζω πως θα συνεχίσει και του χρόνου».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη και το ενδεχόμενο να τη φέρει στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Νομίζω ότι την ετοιμάζει, είμαι σίγουρη. Θα έρθει μια μέρα και θα μου “Φαίη, να πάρουμε την Ανθή”. Τον έχω ικανό να τη φέρει την Ανθή».

Η συνέντευξη της Φαίης Σκορδά

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.

Συγκινημένη στον αέρα του Πρωινού η Φαίη Σκορδά με την έκπληξη του Γιώργου Λιάγκα για τα γενέθλιά της

Η Φαίη Σκορδά γιόρτασε, σήμερα το πρωί, τα γενέθλιά της. Ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να της κάνει μία πολύ ιδιαίτερη έκπληξη και έτσι κάλεσε στο Skype τον Κωνσταντίνο Αργυρό για να της τραγουδήσει τα "χρόνια πολλά".

Αφού, λοιπόν, δέχθηκε τις ευχές της από την πατρίδα της, το Κιλκίς, η Φαίη Σκορδά ήταν έτοιμη να συνεχίσει την εκπομπή της.

Εκείνη τη στιγμή, ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε το κινητό του και της ζήτησε να περιμένει, καθώς ήθελε να πάρει τηλέφωνο κάποιον. Αυτός ο κάποιος δεν ήταν άλλος από τον Αργυρό, ο οποίος τραγούδησε στον «αέρα» για τη Φαίη Σκορδά, με την παρουσιάστρια να συγκινείται ιδιαίτερα.

Μάλιστα, αμέσως μετά, στο πλατό μπήκαν δύο εντυπωσιακές τούρτες για τη Φαίη Σκορδά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος βέβαια δεν ήταν και πολύ ενθουσιασμένος με τη μέρα των γενεθλίων του.