Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Δημήτρης Λιγνδάδης: «Περιμένουμε να γίνει κάτι επώνυμο και όχι φήμες»

Τοποθετήθηκε επί των εξελίξεων

Δημήτρης Λιγνδάδης: «Περιμένουμε να γίνει κάτι επώνυμο και όχι φήμες»
News 09.02.2021 18:35
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε ο Δημήτρης Λιγνδάδης μετά την παραίτηση του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με μια λιτή δήλωση σχολίασε πως ο ίδιος και οι δικηγόροι του είναι σε αναμονή των εξελίξεων.

«Θα μιλήσω σε λίγο καιρό αφού κι εγώ ενημερωθώ και δεν έχω να πω τίποτα επί του παρόντος. Είναι ενημερωμένοι οι δικηγόροι μου, περιμένοντας να γίνει κάτι επώνυμο και όχι φήμες. Εάν και εφόσον. Σας ευχαριστώ, αυτό έχω να πω. Θα σεβαστείτε αν έχετε την καλοσύνη και λίγο την προσωπικότητά μου, όπως κι εγώ σας εκτιμώ και έκανα αυτή τη δήλωση», είπε ο Δημήτρη Λιγνάδης.

Δε θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου” δήλωσε μάλιστα ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη

Κινείται νομικά ο Δημήτρης Λιγνάδης - «Αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου..»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, μίλησε ο Δημήτρης Λιγνάδης λίγες ημέρες μετά την παραίτηση του από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

«Δεν θα κάνω δημόσια τοποθέτηση προς το παρόν! Την υπόθεση την παρακολουθούν οι δικηγόροι μου. Φυσικά θα κινηθώ νομικά. Εννοείται. Θα κινηθώ νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου», ανάφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, ο σκηνοθέτης μέσω την δικηγόρων του έχει απευθυνθεί στη διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι με σχόλιά τους αναφέρθηκαν σε βάρος του σκηνοθέτη.

«Υπάρχει ένα όργιο φημών χωρίς να κατονομάζεται κάποιος, αλλά αυτό συνδέεται με τον Δημήτρη Λιγνάδη και σε αυτή την περίπτωση είναι πάρα πολύ δύσκολο να υπερασπιστεί και τον εαυτό του και για αυτό λόγο άλλωστε προέβη στην παραίτηση του το Σάββατο, με σκοπό να αποσυνδέσει το όνομά του από το Εθνικό Θέατρο για να μπορέσει να υπερασπιστεί αποτελεσματικά τον εαυτό του.

Αλλά, στην παρούσα φάση, δεν έχει γίνει ο ίδιος λήπτης κάποιας πληροφορίας, κάποιας προσκλήσεως από τις αρμόδιες αρχές για αδικήματα που τον αφορούν», ανέφερε ο δικηγόρος του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αγγελική Λάμπρη: Ανάρτηση "καρφί" για την παραίτηση του Λιγνάδη

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η αυστηρή ανάρτηση μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Share