Κοραλία Καραντή: «Η ασθένεια της μητέρα μου με απορρόφησε»

Μίλησε για όλα στο Σημείο Συνάντησης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κοραλία Καραντή: «Η ασθένεια της μητέρα μου με απορρόφησε»

Η ηθοποιός Κοραλία Καραντή μίλησε στο Σημείο Δυνάντησης με την Τσούλα Επτακοίλη και αποκάλυψε πως πέρασε την καραντίνα αλλά μίλησε και για την απώλεια της μητέρας της.

«Καταρχήν είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έξω από το σπίτι. Μου αρέσει το σπίτι και μένω στο σπίτι και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση και βλέπω ταινίες και όλα αυτά όμως είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου. Και εγώ να κάνω απολογισμούς, έχασα πρόσφατα και την μητέρα μου.

Η ασθένειά της με απορρόφησε σε πολύ μεγάλο βαθμό για μεγάλο χρονικό διάστημα κι έτσι το πρώτο κομμάτι της καραντίνας δεν το κατάλαβα τόσο πολύ. Κυρίως είχα την αγωνία να μπορώ να την συναντώ και να της συμπαραστέκομαι γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι. Μετά μετακόμισα, έχω μετακομίσει πρόσφατα», είπε η Κοραλία Καράντη ενώ λίγο καιρό πριν στην εκπομπή είχε ξεσπάσει ο Χάρης Ρώμας.

Η αποκάλυψη της Κοραλίας Καραντή

Κοραλία Καράντη: Σε μια σπάνια συνέντευξη μίλησε για τον γιό της!

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” ήταν σήμερα Παρασκευή, η Κοραλία Καράντη. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια ωραία κουβέντα με τον Νίκο Μουτσινά και αναφέρθηκε σε όλους και σε όλα.

Μεταξύ άλλων, η Κοραλία Καράντη έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της και αποκάλυψε τον λόγο που τον ονόμασε “Εδουάρδο”.

«Το Εδουάρδος είναι το όνομα του παππού του. Φοβόμουν στην αρχή, θυμόμουν αυτό που είχε πει η Βουγιουκλάκη ότι τώρα αυτός τι; Θα λες “Εδουάρδε έλα εδώ, έλα εδώ αγάπη μου, σε θέλω πολύ”. Αλλά εντάξει, μετά σκέφτηκα είναι τίμιο να πάρει το όνομα του παππού του. Δεν τον φωνάζουμε Εδουάρδο. Τον φωνάζουμε Έντο. Έκλεισε τα 25 πριν από λίγες ημέρες.

Έκανε σπουδές Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνής Σχέσεις στην Αμερική και μετά ήρθε εδώ, σε αναμονή του τι θα κάνει και αν κάνει μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο και έκατσε αυτό το ωραίο. Τώρα κάνει κάτι τελείως άλλης κατεύθυνσης δουλειάς. Είναι σε παραγωγή σήριαλ, ταινιών κλπ. Προσπαθούσα όταν ήταν μικρός να μην το παίρνω πολύ μαζί σε παραστάσεις, στα γυρίσματα για να μην πάρει το μικρόβιο γιατί είναι πολύ κολλητικό μικρόβιο. Χειρότερο από τον κορωνοϊό και τελικά κοίτα να δεις που τα έφερε έτσι η μοίρα», είπε η Κοραλία Καράντη

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα δήλωσε η Κοραλία Καράντη στο λεπτό 03:45.