Ράγισε καρδιές ο Χάρης Ρώμας: Ξέσπασε σε κλάματα - «Γονάτισα και είπα...»

Συγκλόνισε με τα λόγια του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ράγισε καρδιές ο Χάρης Ρώμας: Ξέσπασε σε κλάματα - «Γονάτισα και είπα...»

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένος στο «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ το βράδυ της Δευτέρας και ξέσπασε σε κλάματα την ώρα που άρχισε να συζητάει για την σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε πως με τον πατέρα του είχαν μια περίεργη σχέση εξαιτίας της δυσανασχέτησης του να γίνει ηθοποιός ενώ πριν λίγο καιρό έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας είπε συγκινημένος:

«Δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός με το όνομά μου γιατί ήθελε να γίνω ο Χάρης Ρασσιάς, ο σπουδαίος ιατρός. Λίγο πριν πεθάνει από τον τηλεφωνητή άκουσα τη φωνή του σπασμένη και τρεμάμενη να μου λέει “Θέλω να σε δω” και αμέσως κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει και ότι μπορεί και να τον χάσω. Αμέσως πήγα να τον δω. Είχα να τον δω πέντε χρόνια. Πήγαμε στο εξοχικό μας και μέσα σε 2-3 μέρες προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε όσα χάσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Στις 3-4 βόλτες που κάναμε στους Αγίους Θεοδώρους ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα ο γιος σας είναι καταπληκτικός” και τότε τα μάτια του διαστέλλονταν σαν παιδί και δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Δεν το πίστευε και ο ίδιος ότι λίγο πριν πεθάνει άλλαξε κι εκείνος όνομα.

Δεν είχα την τόσο στενή σχέση που είχα με την μητέρα μου. Παρότι ήταν στο περιθώριο η σχέση μου με τον πατέρα μου έπιασα τον εαυτό μου σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν αισθάνθηκα μεγάλη αδυναμία, ότι είμαι ευάλωτος και φοβισμένος, το πρώτο πράγμα που είπα γονατίζοντας μέσα στο σπίτι μου από το άγχος και το στρες ήταν “μπαμπά…” Αυτό…» κατέληξε λέγοντας ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Χάρης Ρώμας: Θύελλα στο Instagram με την φωτογραφία που τόλμησε και ανέβασε

O Χάρης Ρώμας δεν μας έχει συνηθίσει σε πολλές δημοσιεύσεις στο προσωπικό λογαριασμό του. Εχθές όμως ανέβασε μια φωτογραφία και έγινε πανικός!

Μέσα από τον λογαριασμό του θέλησε να μας μεταφέρει 35 χρόνια πίσω με μια φωτογραφία του την οποία σύγκρινε με μια σημερινή του από το Καφέ της Χαράς.

"Αυτές οι δύο φωτογραφίες έχουν διαφορά 35 χρόνων!!!" έγραψε στην λεζάντα του. Δείτε εδώ πώς έδωσε τέλος στην κόντρα του με τη Σοφία Μουτίδου ο Χάρης Ρώμας.

ρώμας 35 χρόνια πρινρόμας τώρα