Πρόσωπο της τέχνης εμπλέκεται σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων

Όλες οι πληροφορίες

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Πρόσωπο της τέχνης εμπλέκεται σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έγινε το απόγευμα της Τρίτης η αποκάλυψη πως γνωστό πρόσωπο της τέχνης που βρίσκεται στην επικαιρότητα εμπλέκεται σε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Τις πληροφορίες έφερε στο φως ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με την καταγγελία, το άτομο αυτό δεχόταν σε διαμέρισμα κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη συνεχείς επισκέψεις από ανήλικα αγόρια, η ηλικία των οποίων τοποθετείται από 13 – 15 ετών, με τα περισσότερα να προέρχονται από βαλκανικές χώρες.

Η έρευνα αυτή θεωρείτο σοβαρή, καθώς φαίνεται να υπέκρυπτε κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ΕΛ.ΑΣ παρακολουθούσε τη συγκεκριμένη κατοικία, ωστόσο τα ίχνη των εμπλεκομένων στην υπόθεση χάθηκαν, με αποτέλεσμα να σταματήσει η επιχείρηση των Αρχών ενώ ακόμα μια καταγγελία βγήκε στο φως.

Οι αποκαλύψεις για κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών

Χάρης Τζωρτζάκης: «Υπάρχει μία ομερτά, φοβόμαστε να βγούμε να πούμε ονόματα, μην μας κάνουν μηνύσεις»

Στο Πρωινό το πρωί της Τρίτη ήταν καλεσμένος ο Χάρης Τζωρτζάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης αλλά τόνισε πως υπάρχει μια «ομερτά» στον χώρο που δεν αφήνει ηθοποιούς να πουν ονόματα.

«Υπάρχει μία ομερτά. Φοβόμαστε να βγούμε να πούμε ονόματα, μην μας κάνουν μηνύσεις και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Άμα η δικαιοσύνη δεν επαλειφθεί, άμα δεν βγει η ηγεσία του Υπουργείου πολιτισμού να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, να σταθεί δίπλα στα θύματα. Αν είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιες καταγγελίες και να υπάρχει ομερτά και φόβος να μην μιλήσει ο κόσμος. Σε τελική ανάλυση είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και να υπερασπιστούμε τα θύματα με τα ίδια μας τα στόματα».

Και συνέχισε λίγο αργότερα: «Σκεφτείτε ένα παιδί 15 χρονών που ζει αυτήν την τραγική εμπειρία, που φοβόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι να μιλήσουμε ελεύθερα, πώς αυτό το παιδί θα πάει στον πατέρα του και τι θα του πει; Πώς θα μιλήσει όταν ξέρει ότι το νομικό σύστημα ενός κράτους είναι έτσι κατασκευασμένο ώστε να μην προστατεύει αυτό το παιδί;». Στο φως ήρθε ακόμα μια αποκάλυψη για γνωστό σκηνοθέτη - ηθοποιό που παρακολουθούσε το σπίτι ηθοποιού.