Φαίη Σκορδά: Η συγκινητική έκπληξη των γιών της για τα γενέθλια της

Της ετοίμασαν τούρτα!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Η συγκινητική έκπληξη των γιών της για τα γενέθλια της

Τα γενέθλια της είχε σήμερα η Φαίη Σκορδά και οι εκπλήξεις για την παρουσιάστρια δεν είχαν τελειωμό αφού οι γιοί της της ετοίμασα κάτι που την συγκίνησε.

Η παρουσιάστρια αφού δέχτηκε μια υπέροχη έκπληξη στο πλατό του Πρωινού από τους συνεργάτες της, στην συνέχεια εμφανίστηκε ως καλεσμένη για πρώτη φορά στο Καλό Μεσημεράκι όπου ο Νίκος Μουτσινάς της είχε ετοιμάσει δείπνο και τούρτα!

Η παρουσιάστρια γυρνώντας στο σπίτι της, είδε κάτι αναπάντεχο αφού οι γιοί της Δημήτρης και Γιάννης της είχαν ετοιμάσει μια τούρτα με τα ονόματα τους.

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

“Η ωραιότερη τούρτα. Σας ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ για τις ευχές κ την αγάπη σας. Υγεία κ αγάπη σε όλους” έγραψε η Φαίη κάτω από τη φωτογραφία της τούρτας που έγραφε: “Xρόνια πολλά μαμά! Γιάννης Δημήτρης”!

φαίη σκορδά τουρτα

Φαίη Σκορδά: «Έχω ικανό τον Γιώργο Λιάγκα να φέρει την Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή»

Η Φαίη Σκορδά ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου και μίλησε για το Πρωινό, τον Γιώργο Λιάγκα και το ενδεχόμενο να φέρει στην εκπομπ0ή την Ανθή Σαλαγκούδη.

Mετά την εντυπωσιακή είσοδο της στο πλατό, η Φαίη Σκορδά δήλωσε «Χρειαζόταν να επιστρέψει στην εκπομπή. Έχει πάρα πολύ όρεξη. Εγώ κατάλαβα τώρα πόσο πολύ αγαπάει την τηλεόραση. Τον πήρα ένα βράδυ τηλέφωνο και του είπα “άκου να σου πω, θα έρθεις στην εκπομπή”. Δεν ήξερα ποια είναι τα μελλοντικά του σχέδια. Ήταν μία σκέψη μου, το συζήτησα με το κανάλι.

Νομίζω και από την πλευρά του καναλιού είχε περάσει, αλλά δεν θα μου το έλεγαν ποτέ. Επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν σε κάτι τόσο προσωπικό. Νομίζω πως θα συνεχίσει και του χρόνου».

Για την Ανθή Σαλαγκούδη και το ενδεχόμενο να τη φέρει στην εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Νομίζω ότι την ετοιμάζει, είμαι σίγουρη. Θα έρθει μια μέρα και θα μου “Φαίη, να πάρουμε την Ανθή”. Τον έχω ικανό να τη φέρει την Ανθή».

Ακολουθήστε την Ιωάννα Πολυχρόνη στο Instagram.