Δικηγόρος Λιγνάδη: «Δεν έχω κλήση από το πειθαρχικό του ΣΕΗ ούτε από τις εισαγγελικές αρχές»

«Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δικηγόρος Λιγνάδη: «Δεν έχω κλήση από το πειθαρχικό του ΣΕΗ ούτε από τις εισαγγελικές αρχές»

Το πρωί της Τετάρτης, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε με την εκπομπή Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε πως μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει καμία κλήση από το Πειθαρχικό του ΣΕΗ για τον εντολέα του αλλά ούτε από τις εισαγγελικές αρχές.

Λίγες μέρες μετά την παραίτηση του Λιγνάδη από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο, ο δικηγόρος θέλησε να κάνει για ακόμα μία φορά ξεκάθαρο πως ο εντολέας του δεν έχει κατηγορηθεί επίσημα για τίποτα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη

«Μέχρι τώρα δεν έχω κάποια κλήση σε αναφορά στο πειθαρχικό του ΣΕΗ, ούτε κάποιο δικόγραφο, ούτε κάποια κλήση από τις εισαγγελικές αρχές. Ο κ. Λιγνάδης κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο μου δίνει την εντύπωση που αποκόμισα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Είναι άνθρωπος συγκροτημένος, ειλικρινής, έντιμος στις εξηγήσεις του και πάντα διαθέσιμος για να συζητήσουμε οτιδήποτε.

Λιγνάδης καταγγελίες

Οπωσδήποτε κάποιος άνθρωπος που βάλλεται ή που συνδέεται το όνομά του με τέτοιες φήμες, όπως συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα, δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος. Αλλά σίγουρα είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος, πολύ οργανωμένος, πολύ συγκροτημένος που αντιμετωπίζει αυτή τη δυσκολία».

Δημήτρης Λιγνδάδης: «Περιμένουμε να γίνει κάτι επώνυμο και όχι φήμες»

Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα μίλησε ο Δημήτρης Λιγνδάδης μετά την παραίτηση του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης με μια λιτή δήλωση σχολίασε πως ο ίδιος και οι δικηγόροι του είναι σε αναμονή των εξελίξεων.

«Θα μιλήσω σε λίγο καιρό αφού κι εγώ ενημερωθώ και δεν έχω να πω τίποτα επί του παρόντος. Είναι ενημερωμένοι οι δικηγόροι μου, περιμένοντας να γίνει κάτι επώνυμο και όχι φήμες. Εάν και εφόσον. Σας ευχαριστώ, αυτό έχω να πω. Θα σεβαστείτε αν έχετε την καλοσύνη και λίγο την προσωπικότητά μου, όπως κι εγώ σας εκτιμώ και έκανα αυτή τη δήλωση», είπε ο Δημήτρη Λιγνάδης.

Δε θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου” δήλωσε μάλιστα ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης στην εκπομπή Ευτυχείτε.