Έντουαρντ Στεργίου: Έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

«Είχαμε πάει μια φιλική βόλτα»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έντουαρντ Στεργίου: Έβαλε τέλος στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Άννα Μαρία Ηλιάδου

Το πρωί της Τετάρτης, ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στην κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και μέσα σε όλα απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η νικήτρια του περσινού «GNTM» και ο πρώην διαγωνιζόμενος του ριάλιτι μόδας φαίνεται να περνούν αρκετό χρόνο μαζί, γι' αυτό και οι φήμες που τους θέλουν να διατηρούν σχέση ολοένα και οργιάζουν.

Έντουαρντ Στεργίου Άννα Μαρία Ηλιάδου τέλος στην φήμη για την σχέση τους

Ωστόσο, ο Έντουαρντ μίλησε ανοιχτά για τη φημολογούμενη αυτή σχέση, βάζοντας αφοπλιστικά τέλος σε οτιδήποτε ακούγεται.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο είπε: «Του Αγίου Βαλεντίνου δεν γιορτάζω, δυστυχώς. Για να γιορτάσω του Αγίου Βαλεντίνου, σημαίνει ότι κυριεύεσαι από ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα, το οποίο δεν το έχω. Είμαι μόνος μου. Δεν ήμουν χέρι – χέρι με την Άννα Μαρία Ηλιάδου. Είχαμε πάει μια φιλική βόλτα. Δεν έγινε τίποτα. Ήταν μια φιλική βόλτα».

Και η Άννα Μαρία Ηλιάδου απάντησε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Έντουαρντ Στεργίου

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν την Άννα Μαρία Ηλιάδου, τη νικήτρια του «GNTM 2», να είναι σε σχέση με τον Έντουαρντ, τον «ξανθό άγγελο» -όπως τον αναφέρουν στα social media- που γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία που δημοσίευσε το μοντέλο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου πόζαραν μαζί, με τα σχόλια να παίρνουν «φωτιά».

Η Άννα Μαρία, λοιπόν, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με το νεαρό μοντέλο.

«Όχι, καλέ. Μια δουλεία κάναμε μαζί και βγάλαμε μια φωτογραφία. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μπορούσα να είμαι μαζί του», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Ωστόσο, μέσα στο παιχνίδι ο Έντουαρντ είχε τρυφερές στιγμές με άλλη παίκτρια.

 Άννα Μαρία Έντουαρντ σχέση