Βόλτα στο Ζάππειο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχει φουσκώσει πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόλτα στο Ζάππειο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στον έβδομο ουρανό πετούν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, τους τελευταίους πέντε μήνες, για όσο δηλαδή κρατάει η εγκυμοσύνη της. «Το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου!», έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο παρουσιαστής της «Φάρμας» και μελλοντικός μπαμπάς, αποκαλύπτοντας το φύλο των παιδιών που περιμένουν και συμπληρώνοντας με χιούμορ πως θα γίνει... «σεΐχης με χαρέμι».

Όσο κι αν την τρολάρει με γλυκό τρόπο, για την prenatal yoga που κάνει, δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στη σύζυγό του, ενώ τη στηρίζει ακόμα και στις αδιαθεσίες που εκείνη νιώθει κατά καιρούς. Χαρακτηριστικό είναι δε πως έχει ξεκινήσει εντατικά μαθήματα για μεγάλωμα διδύμων, διαβάζοντας σχετικά βιβλία δίπλα στη Χριστίνα του, που τον έχει κάνει ευτυχισμένο. Δραστήριο ζευγάρι, παρ' όλα αυτά, δεν έχει σταματήσει τους περιπάτους στις ελεύθερες μέρες του. Εμείς, συγκεκριμένα, τους συναντήσαμε σε μια κυριακάτικη βόλτα στο Ζάππειο, να αποχαιρετούν τον Γενάρη με μια αναμνηστική σέλφι.

Αποκλειστικές φωτογραφίες Τανιμανίδη - Μπόμπα

Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιοδικό YOU

Περισσότερο υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί από σήμερα σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Απ' τον Άγιο Δομίνικο στη Μαλακάσα...

Ο μόνος λόγος για να αφήσει απ' το πλευρό του τη γυναίκα του, για τους επόμενους μήνες, θα είναι επαγγελματικός. Ο Σάκης ετοιμάζεται να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1! Μόλις την περασμένη Δευτέρα βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις όπου θα γυριστεί το reality, στη Μαλακάσα, και δηλώνει έτοιμος για όλα. Μέχρι στιγμής και εκτός απροόπτου, έχει επιβεβαιωθεί πως στο παιχνίδι θα συμμετέχουν ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο Θανάσης Πάτρας, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Κώστας Γκρέκας, η Μαρία Μιχαλοπούλου και ο Στράτος Τζώρτζογλου.